Η ομιλία Λίνου Παπαγιάννη για τον προϋπολογισμό 2023

Όσα ανέφερε ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ, Λίνος Παπαγιάννης, στην ομιλία του κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό 2023

Ο εχθρός μας είναι η Τουρκία και είναι απέναντι, δεν θα ξεχωρίσει ούτε δεξιούς, ούτε αριστερούς και δεν θα χαριστεί στους επαναπροσεγγιστές, είπε ενώπιον της Βουλής ο Βουλευτής Λίνος Παπαγιάννης, επικρίνοντας παράλληλα την απόφαση για τον Γρίβα που υιοθετήθηκε την περασμένη βδομάδα διερωτώμενος αν είναι ανάξιος τιμής αυτός που πολέμησε στη Μικρά Ασία και στη Πίνδο και ηγήθηκε του ενδοξότερου αγώνα μας.

>>> Διαβάστε εδώ όλες τις ομιλίες <<<

Ο κ. Παπαγιάννης επέκρινε τον ΔΗΣΥ λέγοντας ότι μας μιλά για τις επιτυχίες και τις πρωτιές του και προς στιγμή διερωτηθήκαμε, είπε, αν είμαστε σε άλλη χώρα ενώ για το ΑΚΕΛ είπε ότι η δική του πενταετία είναι ο λόγος που ο ΔΗΣΥ ήταν στην διακυβέρνηση για μια δεκαετία. Για τα κόμματα του κέντρου διερωτήθηκε πως μιλάνε για αλλαγή με συναγερμικό υποψήφιο και Υπουργό της κυβέρνησης ΔΗΣΥ.

Αναφέρθηκε σε προτάσεις του κόμματός του για στήριξη του πρωτογενούς τομέα, για το περιβάλλον και την παράνομη μετανάστευση και επέκρινε την κυβέρνηση ότι μετέτρεψε τον τόπο σε ένα τσιμεντένιο οικοδόμημα με τα κτίρια αυτά να είναι στις τράπεζες και σε εταιρείες διαχείρισης δανείων. Επικρίσεις διατύπωσε και για τους χειρισμούς για τις εκποιήσεις και την απουσία σωστού νομοθετικού πλαισίου, ενώ χαρακτήρισε το δημογραφικό και την υπογεννητικότητα κομβικά θέματα με κόστος στον κοινωνικό ιστό και κινδύνους για τον κυπριακό ελληνισμό.

(ΚΥΠΕ)

 
24935