Η συνάντηση ξενοδόχων Πάφου με τον Δήμαρχο Πάφου

Ο  Δήμαρχος Πάφου τους ανέλυσε  τα διάφορα σχέδια που έχουν τροχιοδρομηθεί για το 2022- 2023

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου, αντιπροσωπεία των ξενοδόχων της Πάφου είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Θάνο Μιχαηλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η συνάντηση σκοπό είχε την ενημέρωση για τα διάφορα σχέδια που έχει ο Δήμος Πάφου για την αναβάθμιση της τουριστικής περιοχής της Πάφου, δηλαδή της Κάτω Πάφου. 

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη, ο  Δήμαρχος Πάφου τους ανέλυσε  τα διάφορα σχέδια που έχουν τροχιοδρομηθεί για το 2022- 2023. Αυτό συμπεριλαμβάνει τους αρχαιολογικούς χώρους της Πάφου, την περιοχή της Θεοσκέπαστης, την περιοχή της Λεωφόρου Ποσειδώνος, όπως επίσης και το σχέδιο για τη δημιουργία ενός συστήματος κυματοθραυστών που θα ξεκινά από τα δημοτικά μπάνια και θα τελειώνει εκεί που ξεκινά η σειρά των κυματοθραυστών του Δήμου Γεροσκήπου. 

Επιπρόσθετα, συνέχισε, με τον Δήμαρχο Πάφου συζήτησαν για το θέμα της πιο συνεχούς και εντατικής  συντήρησης και βελτίωσης  των υφισταμένων χώρων της Κάτω Πάφου σε σχέση με την καθαριότητα , την κηποτέχνηση των δημόσιων χώρων , διότι , όπως είπε, και αυτά είναι εξίσου σημαντικά ως τα καινούργια σχέδια που έχει ο Δήμος για την πόλη.

Καταλήγοντας ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως  συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πάφου γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για ανταλλαγή απόψεων αλλά και για ενημέρωση για τα προγράμματα που αφορούν την τουριστική περιοχή.

ΚΥΠΕ

 
24992