Η υπογραφή ενός MoU ανάμεσα στα Υφ. Τουρισμού Ελλάδας - Κύπρου

Τα αποτελέσματα του 1st Greece – Cyprus Business Summit

Από τις 6 Μαΐου η ομάδα της OneTeam έχει έναν ακόμη λόγο να αισθάνεται υπερήφανη:  το 1st Greece – Cyprus Business Summit δεν ήταν άλλο ένα φόρουμ που στέφθηκε από επιτυχία αλλά μια έμπρακτη απόδειξη ότι όταν υπάρχει συνεργασία και θέληση, το όραμα γίνεται ρεαλισμός και οι στόχοι αποτελέσματα. 

>>Διαβάστε επίσης:1ο Συνέδριο στην Αθήνα για επιχειρηματικότητα Κύπρου - Ελλάδας<<
 
Η προσπάθεια της OneTeam να φέρει κοντά Ελλάδα και Κύπρο, να αυξήσει το ενδιαφέρον και το engagement των σημαντικότερων οικονομικών stakeholders των δυο χωρών ήταν καθοριστική με απτά αποτελέσματα από την ίδια κιόλας μέρα διεξαγωγής του.

  • 11 Υπουργοί, 16 Επιχειρηματίες και 20 Θεσμικοί Αξιωματούχοι συμμετείχαν ενεργά στα 11 discussion panels του Summit
  • 4  MoUs υπέγραψε η ΕΥΔΑΠ με το Τμήμα Ανάπτυξης Υδάτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κύπρου, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας και τους Οργανισμούς Αποχέτευσης Λεμεσού και Λάρνακας.
  • MoU υπέγραψε ο Δήμος Πειραιώς με το Δήμο Λάρνακας
  • Η υπογραφή ενός ακόμη MoU ανάμεσα στα Υφυπουργεία Τουρισμού Ελλάδας και Κύπρου ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του Summit
  • 26 εκπρόσωποι φορέων υπέγραψαν Κοινή Δήλωση Συνεργασίας

Το 1st Greece – Cyprus Business Summit εξελίχθηκε σε… talk of the town. Όσοι είχαν την τύχη να συμμετάσχουν ή να το παρακολουθήσουν, είδαν για πρώτη φορά στο ίδιο φόρουμ κορυφαία Κυβερνητικά, Θεσμικά και Επιχειρηματικά στελέχη από Ελλάδα και Κύπρο να συνομιλούν για συνέργειες και βέλτιστες πρακτικές σε κομβικούς παραγωγικούς τομείς των δύο κρατών. Η Οικονομία, ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, ο Τουρισμός, η Ναυτιλία και η Ενέργεια ήταν μερικοί μόνο εξ αυτών.

Η συμβολή της OneTeam στο πλούσιο περιεχόμενο που παράχθηκε στο πλαίσιο του 1st Greece – Cyprus Business Summit ήταν καταλυτική. Η εταιρεία μας ανέλαβε το σύνολο της επικοινωνίας του Συνεδρίου: Καταρτίσαμε την ατζέντα και τα discussion panels βάσει των πιο επίκαιρων επιχειρηματικών θεματικών, υλοποιήσαμε συνολικά το πλάνο δημοσιότητας, αναλάβαμε το σχεδιασμό και την εποπτεία της ροής των εργασιών, διαμορφώσαμε τα MoUs και τις Κοινές Δηλώσεις συνεργασίας που υπογράφηκαν.

Όλα τα παραπάνω δε θα ήταν εφικτά χωρίς την εξαιρετική διοργάνωση της Boussias Communications. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγαστή συνεργασία, χάρη στην οποία υλοποιήθηκε ένα Συνέδριο που φιλοδοξεί να καθιερωθεί και να εξελιχθεί σε σταθμό για την Ελληνοκυπριακή επιχειρηματικότητα.

Η συνέχεια στο 2nd Greece – Cyprus Business Summit το Μάιο του 2023 στη Λευκωσία!

Tags
 
20888