Και η AKSA ανάμεσα στους νέους ιδιοκτήτες του ομίλου ΜΜΕ Κίπρις

Αγοράστηκε από την Ασίλ Ναδίρ εκ μέρους κατόχων κεφαλαίου από την Τουρκία

Η Αβρούπα γράφει την Παρασκευή (2/12) ότι και η τουρκική ιδιωτική εταιρεία AKSA, που δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στα κατεχόμενα, βρίσκεται ανάμεσα στους νέους ιδιοκτήτες του ομίλου Κίπρις.

>>Διαβάστε επίσης: Πούλησε το συγκρότημα «Κίπρις» ο Ασίλ Ναδίρ<<

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, σε παραπολιτικό της σχόλιο, η εφημερίδα αναφέρει ότι χθες εμφανίστηκε ενώπιον των αναγνωστών με το νέο της πρόσωπο η εφημερίδα Κίπρις, η οποία αγοράστηκε από την Ασίλ Ναδίρ εκ μέρους κατόχων κεφαλαίου από την Τουρκία, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η AKSA. Από το πρώτο της φύλλο η εφημερίδα έδειξε σε όλους ότι θα είναι σαν όργανο του ΑΚΡ και του ΚΕΕ, προστίθεται στο σχόλιο.

«Σε αυτή την εφημερίδα δεν υπάρχει πλέον και ο μάστορας γελοιογράφος Ουτκού Καρσού, του οποίου είχαμε συνηθίσει τις καθημερινές του γελοιογραφίες, όπως δεν υπάρχουν και παλιοί αρθρογράφοι. Πήρε στα χέρια του και τον Τύπο μας το κεφάλαιο της Τουρκίας, το οποίο πήρε τα πάντα στην κοινότητά μας. Τι άλλαξε στην εφημερίδα Κίπρις; Παλιά ήταν η φωνή του ιδιοκτήτη της, τώρα η φωνή έγινε η φωνή του πραγματικού ιδιοκτήτη!», σημειώνει η Αβρούπα στο σχόλιό της.

ΚΥΠΕ

 
24967