Καλύφθηκαν τα €50 εκ. για Σχέδιο Ενίσχυσης Ανταγωνιστικότητας ΜμΕ

Τον προϋπολογισμό των €50 εκατ. καλύπτουν οι 453 αιτήσεις που έχουν παραληφθεί για το Σχεδίο Χορηγιών

Το σύνολο του διαθέσιμου προϋπολογισμού, ύψους €50 εκατομμυρίων καλύπτουν οι 453 αιτήσεις που έχουν παραληφθεί, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ), στο πλαίσιο του Σχεδίου Χορηγιών για Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Μεταποιητικού Τομέα και Άλλων Στοχευμένων Οικονομικών Δραστηριοτήτων.
 
Σε ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας αναφέρει ότι οι αιτήσεις εξετάζονται με τη σειρά υποβολής τους και τα πρώτα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες βδομάδες.

Το ΥΕΕΒ αναφέρει ότι, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχουν επιδείξει οι νέοι και υφιστάμενοι επιχειρηματίες του μεταποιητικού τομέα, σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Αρχή του Σχεδίου, θα συνεχίσει να δέχεται αιτήσεις για το εν λόγω Σχέδιο μέσω του ηλεκτρονικού Συστήματος Σχεδίων Χορηγιών από την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 π.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα της 30ης Σεπτεμβρίου 2021.
 
Τέλος, αναφέρει ότι οι αιτήσεις θα εξεταστούν με τη σειρά υποβολής τους, λαμβάνοντας υπόψη τις εξοικονομήσεις που θα προκύψουν μέχρι το στάδιο έγκρισης των αιτήσεων που έχουν ήδη υποβληθεί.
 
(ΚΥΠΕ)

 
21620