Καταδικάζει διάταγμα ΥΠΕΣ ο ΠΑΣΙΚΑ - «Θα πράξουμε ότι χρειάζεται»

«Το διάταγμα ξεκάθαρα λυγίζει στις απαιτήσεις και πιέσεις συγκεκριμένου κλάδου κέντρων αναψυχης»

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), με ανακοίνωση του καταδικάζει με τον πιό έντονο τρόπο νέο διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τον ΠΑΣΙΚΑ, το διάταγμα «φαίνεται ξεκάθαρα να λυγίζει στις απαιτήσεις και πιέσεις συγκεκριμένου κλάδου κέντρων αναψυχης. Μεσα απο ένα απαράδεκτο και αντιδεοντολογικό από κάθε αποψη διάταγμα δίνει το δικαίωμα στους οικείους Επάρχους να παραβιάζουν το νόμο παραχωρώντας παράταση στη λειτουργεία των δισκοθηκων , καμπαρέ , μουσικοχορευτικών κατα μιάμιση ώρα δημιουργώντας κέντρα αναψυχης δύο ταχυτήτων και προκαλώντας τίς μέγιστες αναταράξεις στη βιομηχανία σε μιά περίοδο που 3,500 κέντρα αναψυχής παλεύουν με νύχια και με δόντια να επιβιώσουν».

>>> Διαβάστε επίσης: Καδής: Ενώπιον Βουλής νομοθεσία για λειτουργία των λαϊκών αγορών <<<

Όπως αναφέρει ο ΠΑΣΙΚΑ, «δυστυχώς η κυβέρνηση για άλλη μια φορά δείχνει με πιο τρόπο αντιμετωπίζει την τεράστια αυτή
βιομηχανία ,
αγνοώντας και δειχνωντας πραγματική αγνοια για τις πραγματικές ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας της βιομηχανίας των κέντρων αναψυχής μέσα απο μιά ξεκάθαρη απόφαση εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων».

Καταληκτικά, ο ΠΑΣΙΚΑ σημειώνει ότι «θα ενεργήσει και θα πράξει ότι χρειάζεται για να ανατρέψει την απόφαση αυτή η οποία ηδη άρχισε να προκαλεί έντονες αντιδράσεις οι οποίες και θα ενταθουν και θα βγουν προς τα έξω με τον πιο έντονο τρόπο».

 
24355