Κατώτατος Μισθός:Θα έρθει πριν τη λήξη της θητείας λέει ο Κούσιος

Θα προετοιμάσουν το έδαφος και θα συνεχίσουν από εκεί που έχει μείνει η αείμνηστη Ζέτα Αιμιλιανίδου

Την ελπίδα ότι πριν τη λήξη της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας θα υπάρξει συμφωνία για τον Εθνικό Κατώτατο Μισθό, εξέφρασε ο Κυριάκος Κούσιος, ο οποίος ανέλαβε τη Δευτέρα (27/6) καθήκοντα Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε διαδοχή της εκλιπούσας Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Σε δηλώσεις του, μετά την παραλαβή του Υπουργείου από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Καρούσο, ο κ. Κούσιος είπε ότι ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του θα προετοιμάσουν το έδαφος και θα συνεχίσουν από εκεί που έχει μείνει η αείμνηστη Ζέτα Αιμιλιανίδου.

>>> Διαβάστε σχετικά:

 Παρέλαβαν Κούσιος, Δημητρίου και Παντελίδης

Σηκώνει μανίκια ο Κούσιος για ΑΤΑ και κατώτατο

Ερωτηθείς εάν πρέπει να αναμένουμε σύντομα εξελίξεις, ο νέος Υπουργός Εργασίας είπε: «Όπως έχει πει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία για το θέμα αυτό. Σίγουρα, ως Υπουργός, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα προετοιμάσουμε το έδαφος και θα συνεχίσουμε από εκεί που έχει μείνει με την αείμνηστη Ζέτα».

Ευελπιστώ, πρόσθεσε, ότι «πριν τη λήξη της θητείας του Προέδρου θα μπορέσουμε να έχουμε μια συμφωνία για τον Εθνικό Κατώτατο Μισθό».

ΚΥΠΕ

 
21595