ΚΕ σε Νικόλα: Καμιά παρατήρηση από ΕΕ για διαχείριση κονδυλίων

Στις πρώτες θέσεις σε ολόκληρη την ΕΕ στην απορρόφηση κονδυλίων από τα ταμεία της ΕΕ η Κύπρος, λέει ο Κούσιος

Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, στην ετήσια έκθεση του για την Κύπρο, αναφέρει ρητώς ότι η χώρα μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε ολόκληρη την ΕΕ στην απορρόφηση κονδυλίων από τα ταμεία της ΕΕ, ενώ την ίδια ώρα, και αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία, δεν καταγράφεται καμία παρατήρηση στο θέμα της διαχείρισης αυτών των κονδυλίων, είπε σε απάντηση του σε δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

>>> Διαβάστε επίσης: Νικόλας: Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση για διαχείριση κονδυλίων <<<

Αυτούσια η απάντηση:

Ευτυχώς για την Κύπρο, δυστυχώς για το ΔΗΚΟ, την αξιοπιστία της χώρας μας δεν τη μετρούν άτομα χωρίς μέτρο και αίσθηση της πραγματικότητας. 

Τη μετρούν με αντικειμενικά κριτήρια τα κατάλληλα θεσμικά όργανα στις Βρυξέλλες τα οποία έχουν δώσει άριστα στην Κύπρο, τόσο ως προς τη δυνατότητα της να απορροφά αποτελεσματικά τα σχετικά΄ κονδύλια, αλλά – το σημαντικότερο- και ως προς τον έλεγχο και τη διαφάνεια.

Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, στην ετήσια έκθεση του για την Κύπρο, αναφέρει ρητώς ότι η χώρα μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε ολόκληρη την ΕΕ στην απορρόφηση κονδυλίων από τα ταμεία της ΕΕ, ενώ την ίδια ώρα, και αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία, δεν καταγράφεται καμία παρατήρηση στο θέμα της διαχείρισης αυτών των κονδυλίων.

Ως εκ τούτου, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος καλό είναι να αφήσει τον μηδενισμό και τις εμμονές του. Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου δικαιούται να κάνει πολλά. Δεν δικαιούται, όμως, να υπονομεύει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Κύπρου. Δεν δικαιούται να σκοτώνει τα όνειρα των νέων μας.

 
19994