Κλείνει το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων στον Άγιο Ανδρέα

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται στο Επαρχιακό Γραφείο Λευκωσίας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσης

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΥΚΑ) ενημερώνουν το κοινό ότι εντός του Οκτώβρη 2020, το Υποκατάστημα του Επαρχιακού Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Λευκωσίας που βρίσκεται επί της οδού Ναβαρίνου στον Άγιο Ανδρέα, θα τερματίσει τη λειτουργία του.

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται στο Επαρχιακό Γραφείο Λευκωσίας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσης 56, Τ.Κ 1466, Στρόβολος.

Μέσα στο πλαίσιο της πιο πάνω διευθέτησης, οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων προτρέπουν το κοινό για την δική του ευκολία και άμεση εξυπηρέτηση όπως αξιοποιήσει τη δυνατότητα πληρωμής των εισφορών του τόσο μέσω του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών όσο και μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής / ιστοσελίδας JCC Smart.

>>> Διαβάστε ακόμη: 4ήμερη εργασία και στην Κύπρο; - Τι λένε ΟΕΒ, ΚΕΒΕ, ΣΕΚ και ΠΕΟ <<<

Περισσότερες πληροφορίες για την πληρωμή εισφορών μέσω διαδικτύου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Επιπρόσθετα, οι Υπηρεσίες παρακαλούν το κοινό όπως σε περίπτωση που επιλέξει να καταβάλει τις οφειλόμενες εισφορές κοινωνικών ασφαλίσεων στα ταμεία, να προσέρχεται έγκαιρα στα γραφεία των ΥΚΑ και αν είναι δυνατόν ορισμένες μέρες προτού εκπνεύσει η καθορισμένη ημερομηνία καταβολής εισφορών προς αποφυγή συνωστισμού και αχρείαστης ταλαιπωρίας.

Επίσης, το κοινό συμβουλεύεται όπως σε περίπτωση που επιθυμεί την εξασφάλιση βεβαιώσεων, να υποβάλλει ηλεκτρονικά το αίτημα του στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].
 

 
17486