Κλειστά τα γραφεία Δήμου Λάρνακας & Υπηρεσίες για τις γιορτές

Κλειστά τα γραφεία του Δήμου Λάρνακας και Δημοτικές Υπηρεσίες την εορταστική περίοδο

Κλειστά θα παραμείνουν τα γραφεία και Υπηρεσίες του Δήμου Λάρνακας τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «τα κεντρικά γραφεία και άλλες Δημοτικές Υπηρεσίες θα είναι κλειστά την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου. Η Τροχονομική Υπηρεσία θα είναι κλειστή το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1η Ιανουαρίου του νέου έτους».
 
Προστίθεται ότι «η Υπηρεσία αποκομιδής σκυβάλων και το Πράσινο Σημείο θα είναι κλειστά το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 1η Ιανουαρίου και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022. Οι ένοικοι των υποστατικών  από  τα οποία  η συλλογή  σκυβάλων  εμπίπτει με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες,  παρακαλούνται  όπως αφήσουν τα σκύβαλα  τους  για αποκομιδή,  την επόμενη  καθορισμένη  ημέρα  για την  περιοχή τους».
 
Όσον αφορά «τους ένοικους των υποστατικών των οποίων η συλλογή γίνεται πιλοτικά δυο φορές την εβδομάδα, στις 25/12/2021 και την 1/01/2022, αυτή θα γίνει κανονικά τις πρώτες πρωινές ώρες. Ακόμα η Υπηρεσία Αποκομιδής Σκυβάλων θα εργαστεί κατά τις αργίες, μόνο για τις ανάγκες στο Παραλιακό Μέτωπο των Φοινικούδων, στην περιοχή Μακένζυ και γενικά στο κέντρο της πόλης».
 
Σημειώνεται ότι «έχουν γίνει ειδικές διευθετήσεις ώστε τα Συνεργεία Ασφαλείας του Δήμου να εργαστούν μόνο για έκτακτες ανάγκες».
 
Εν τω μεταξύ «οι καθορισμένες επισκέψεις δημοτών στο Γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας που γίνεται κάθε Παρασκευή, λόγω των διαφόρων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της εορταστικής περιόδου, μεταξύ των ημερομηνιών 24 Δεκεμβρίου 2021 και 14 Ιανουαρίου 2022, δεν θα πραγματοποιούνται. Οι δημότες μπορούν να προσέρχονται κανονικά στο γραφείο του Δημάρχου κάθε Παρασκευή από τις 21 Ιανουαρίου 2022».
 
Εξάλλου «η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας θα είναι κλειστή τις ημερομηνίες 23, 24, 25, 37, 30 και 31 Δεκεμβρίου 2021. Η Βιβλιοθήκη θα παραμείνει επίσης κλειστή  το Σάββατο 1η και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022».

ΚΥΠΕ

 
21624