Κοινά τουριστικά πακέτα Κύπρου – Ελλάδας για ανταλλαγή τουριστών

Τι λέει ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου - Ελλάδας

Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας  χαιρετίζει ως πολύ θετικό βήμα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού στον τουρισμό την πρόθεση των κυβερνήσεων Κύπρου – Ελλάδας να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν για ανταλλαγή τουριστών.
 
Σε σημερινή του ανακοίνωση ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας τονίζει ότι οι δύο χώρες μπορούν να καλύψουν μέρος των απωλειών τους σε τουρισμό, αν δώσουν γενναιόδωρα κίνητρα στους πολίτες των χωρών τους για να αλληλο-επισκεφθούν το καλοκαίρι την Κύπρο και την Ελλάδα.

>>> Οι οικονομικές εξελίξεις σήμερα <<<
 
Ακόμα, ο Σύνδεσμος επαναλαμβάνει την πάγια εισήγηση του για κοινά τουριστικά πακέτα Κύπρου – Ελλάδας, που ειδικά φέτος μπορούν να προσφερθούν σε χώρες που έχουν μειωμένα κρούσματα κορωνοϊού, με τις ανάλογες υγειονομικές προφυλάξεις που θα ισχύσουν για τους τουρίστες.
 
Ο Σύνδεσμος, όπως πάντα, θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου και τη Διεύθυνση του ΕΟΤ στην Κύπρο, προκειμένου αυτές οι πρωτοβουλίες να πάρουν σάρκα και οστά για το καλό των δύο χωρών, προσθέτει.
 
Τέλος, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι θα συνδράμει όσο μπορεί για να προχωρήσει η στενή τουριστική συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας, καθώς και η ακτοπλοϊκή σύνδεση Λεμεσού - Πειραιά.
 
(ΚΥΠΕ)

 
14788