Κούσιος: Πάγια τακτική του ΑΚΕΛ να κατακρίνει την Κυβέρνηση

Mε πράξεις και υπευθυνότητα θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της πανδημίας, απαντά ο Κούσιος στο ΑΚΕΛ

Με πράξεις και υπευθυνότητα θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία, απαντά στον ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

>>> Διαβάστε επίσης: Άντρος: Πλήρης αποτυχία Κυβέρνησης στην αντιμετώπιση πανδημίας <<<

Σε γραπτή απάντησή του, ο κ. Κούσιος λέει πως δεν αποτελούν έκπληξη οι αρνητικές και μηδενιστικές δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ. «Είναι πάγια τακτική του ΑΚΕΛ εδώ και ένα χρόνο, να περιμένει να ανακοινωθούν οι αποφάσεις της Κυβέρνησης για να τις κατακρίνει και να τις καταγγείλει. Όταν η Κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα, το ΑΚΕΛ την καταγγέλλει για αποτυχία διαχείρισης, ενώ όταν προβαίνει σε χαλαρώσεις μέτρων, την καταγγέλλει για έλλειψη υπευθυνότητας».

Η απάντηση μας, συνεχίζει ο Εκπρόσωπος, είναι ότι με πράξεις και υπευθυνότητα θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία και η εξάπλωση της, με αποφάσεις, δύσκολες ενίοτε, αλλά απαραίτητες για το καλό του τόπου και των πολιτών, όπως αυτές που η Κυβέρνηση έλαβε χθες.

«Το ΑΚΕΛ και ο Γενικός του Γραμματέας καταγγέλλουν καθημερινά την Κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ παράλληλα υποκινούν και συμμετέχουν σε κάθε είδους κινητοποιήσεις και μαζικές συγκεντρώσεις, από την πρώτη μέρα, πότε με τα οδοφράγματα και πότε με τον προπηλακισμό Ελληνοκύπριων εθνοφρουρών, καθώς και με τη διοργάνωση διαδηλώσεων ή υποστήριξη διαδηλώσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία» καταλήγει.

(ΚΥΠΕ)

 
21596