Λεμεσός: Ξεκινάνε οι αιτήσεις για άδεια χώρου στη νέα Λαϊκή Αγορά

Έναρξη λειτουργίας της νέας Λαϊκής Αγοράς επί της οδού Γεωργίου Θυρώτου - Ξεκινάνε οι αιτήσεις για άδειες χρήσης χώρου

Την έναρξη λειτουργίας της νέας Λαϊκής Αγοράς επί της οδού Γεωργίου Θυρώτου και τον τερματισμό λειτουργίας της υφιστάμενης, ανακοινώνει ο Δήμος Λεμεσού, ο οποίος ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις για έκδοση αριθμού αδειών χρήσης χώρου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού, η νέα Λαϊκή Αγορά θα διοργανώνεται κάθε Σάββατο από τις 06:00 μέχρι τις 15:00 καθώς τερματίζεται η λειτουργία της υφιστάμενης Λαϊκής Αγοράς παρά την οδό Λέλλας Καραγιάννη. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης της νέας Λαϊκής Αγοράς θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Λεμεσού ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις για έκδοση αριθμού αδειών χρήσης χώρου στη νέα Λαϊκή Αγορά οι οποίες θα πρέπει να υποβληθούν και από τους αδειούχους της υφιστάμενης Λαϊκής Αγοράς.

Σημειώνεται ότι στο νέο χώρο θα παρέχονται εκατό (100) καθορισμένες θέσεις για παραγωγούς.

Το έντυπο της αίτησης και το σχέδιο της νέα Λαϊκής Αγοράς έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεμεσού και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να το συμπληρώσουν και να το παραδώσουν στο Διαχειριστή της Λαϊκής Αγοράς, στα γραφεία της Υπηρεσίας Φόρων και Τελών του Δήμου Λεμεσού, που βρίσκονται στη Γωνία Αρχ. Κυπριανού και Γιάγκου Ποταμίτη, ή ηλεκτρονικά μέσω email στο [email protected].

ΚΥΠΕ