Μάθε πως να γίνεις ο «Αγ. Βασίλης» αυτά τα Χριστούγεννα

Η εκστρατεία θα αρχίσει στα μέσα Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί μέσα Δεκεμβρίου

 

Την έναρξη της παγκύπριας εκστρατείας για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», ανακοίνωσε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ). 

 

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΣΕ, σκοπός της εκστρατείας είναι να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα που βοηθούν να  νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων.

Η εκστρατεία, η οποία υλοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά, θα αρχίσει στα μέσα Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί μέσα Δεκεμβρίου, ώστε να παραδοθούν στις οικογένειες πριν τα Χριστούγεννα.

Το 2018 στο πλαίσιο της εκστρατείας, μέσα από τη  γενναιόδωρη προσφορά απλών πολιτών, ομάδων ατόμων, εταιρειών, οργανισμών και άλλων φορέων, έχουν προσφερθεί, μέσω των Σωμάτων Εθελοντών, χριστουγεννιάτικα πακέτα σε πέραν των 1.200 ευάλωτων οικογενειών.

 

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην εκστρατεία, μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, δώρα στα παιδιά, δωροκουπόνια από υπεραγορές/καταστήματα, οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει χαρά τα Χριστούγεννα στις οικογένειες, μπορούν να γίνουν εθελοντές και να βοηθήσουν στην ετοιμασία των χριστουγεννιάτικων πακέτων ή και στην παραλαβή των ειδών και καταγραφή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού/Σώμα Εθελοντών της επαρχίας τους:

 

Λευκωσία: 22512602 │Λεμεσός: 25737761 │Λάρνακα: 24650525, Πάφος: 26953725 │Ελ. Αμμόχωστος: 99124521 │Κερύνεια: 97743185.

>>> ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΣ - ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF <<< 

Άτομα και οικογένειες, οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σώμα Εθελοντών στην επαρχία τους για να ενημερωθούν για τη διαδικασία λήψης βοήθειας.

ΚΥΠΕ

 
24577