«Μολών Λαβέ» από τους οδηγούς ταξί

Αρχίζει από την Τρίτη (23/11) εβδομαδιαίες κινητοποιήσεις ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί

Σε άμεσες κοινοποιήσεις, αρχής γενομένης της 23ης Νοεμβρίου, ως απάντηση στους «χαρακτηρισμούς από συγκεκριμένους χώρους» προχωρεί ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί, σύμφωνα με απόφαση που λήφθηκε το Σάββατο, κατά τη διάρκεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του συνδέσμου.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί αναφέρει ότι «ο επαγγελματικός κόσμος δεν δέχεται και ούτε ανέχεται απειλές από κανέναν, συνεπώς ισχυρή απάντηση σε όλους αυτούς είναι, μεταφορικά, το ‘Μολών Λαβέ’».
 
Υπενθυμίζει την έκδοση ανακοινώσεων και πλειάδας Δελτίων Τύπου «με καταγγελίες αναφορικά με την ανοδική τιμή των καυσίμων και το κόστος ζωής από το Μάιο του 2020, χωρίς καμία ανταπόκριση ή και ενέργεια αναχαίτισης από οποιοδήποτε Υπουργείο».
 
Στην ανακοίνωση γίνεται, μεταξύ άλλων, λόγος για «εξυπηρέτηση» ιδιωτικών συμφερόντων «κάποιων μεγάλων επιχειρηματιών», με τον Σύνδεσμο να σημειώνει ότι «προχωρεί άμεσα με εβδομαδιαίες επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις μέχρι επίλυσης – απολογίας της αμαύρωσης του, υπερασπιζόμενος  τη ελευθερία των δικαιωμάτων του κάθε νόμιμου πολίτη,  με πρώτη δυναμική κινητοποίηση τη Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 με ώρα έναρξης 06:30 π.μ.».

ΚΥΠΕ

 
24959