«Ναι» στις πράσινες επιλογές για μείωση της τιμής του ηλεκτρικού

Ο Προέδρος Δημοκρατικής Παράταξης μετά από συνάντηση με Υπουργό Ενέργειας

Την ετοιμότητα και αποφασιστικότητα της Δημοκρατικής Παράταξης – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, να στηρίξει κάθε πρωτοβουλία η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα τη μετάβαση της Κύπρου σε πιο πράσινες επιλογές και θα επιφέρει τη μείωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, εξέφρασε σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του κόμματος, κ. Μάριος Καρογιάν.

Ειδικότερα, ο κ. Καρογιάν, υπογράμμισε ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, το κυβερνητικό σχεδιασμό σε ότι αφορά τις γεωτρήσεις, τη γυναικεία και νεανική επιχειρηματικότητα, και τη βιομηχανία.

Ο Προέδρος της ΔΗΠΑ – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, τόνισε επίσης ότι τόσο η υπουργός όσο και οι συνεργάτες της έχουν τροχοδρομήσει μια σειρά από ενέργειες και πρωτοβουλίες που στοχεύουν τόσο στη βελτίωση των τομών αυτών όσο και στην καλύτερη απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Από την πλευρά της η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κα Νατάσα Πηλείδου, χαρακτήρισε στις δηλώσεις της εξαιρετική τη συνάντηση και έκανε λόγο για εισηγήσεις της ΔΗΠΑ – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων με τις οποίες υπάρχει ταύτιση απόψεων και οράματος από πλευράς του υπουργείου.

 
16318
Thumbnail