Νέα ιστοσελίδα ακινήτων από Κτηματομεσίτες-Πάνω από 2000 επιλογές

Όσα είπε στην Brief ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών – Δωρεάν βοήθημα σε κτηματομεσίτες για διαφήμιση

ΓΡΑΦΕΙ Η
ΑΛΕΞΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας ktimatomesites.com ανακοίνωσε τη Δευτέρα (8/8) το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών, στην οποία το κοινό θα μπορεί να επιλέγει ακίνητα για αγορά ή ενοικίαση αλλά και να λαμβάνει έγκυρες πληροφορίες.

Ο σκοπός της ιστοσελίδας κτηματομεσιτών

Σκοπός της ιστοσελίδας όπως ανέφερε στην Brief ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών, Μάριος Κυναιγείρου είναι να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής ή ενοικιαστής ότι τα συγκεκριμένα ακίνητα προέρχονται από εγγεγραμμένους κτηματομεσίτες.

Όπως εξήγησε ο κ. Κυναιγείρου, μέσω της δημιουργίας της ιστοσελίδας επιτυγχάνεται η πάταξη της παράνομης άσκησης του επαγγέλματος του κτηματομεσίτη και αλλά και η ενίσχυση του ρόλου των εγγεγραμμένων κτηματομεσιτών.

>>Διαβάστε επίσης: Ktimatomesites.com:Η ιστοσελίδα ακινήτων αδειούχων Κτηματομεσιτών<<

Παράλληλα, παρέχεται η  δυνατότητα στον αδειούχο κτηματομεσίτη να αναρτά δωρεάν τα διαθέσιμα ακίνητα που έχει στο χαρτοφυλάκιο του.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου, πρόκειται για μια επένδυση που έχει ως κύριο στόχο την προώθηση των εγγεγραμμένων αδειούχων κτηματομεσιτών αλλά και την ενημέρωση του κοινού για τα ακίνητα.

«Δυστυχώς αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν οι εγγεγραμμένοι αδειούχοι κτηματομεσίτες, και για αυτό το Συμβούλιο ανάμεσα στα πολλά μέτρα που έχει λάβει είναι και η δημιουργία της ιστοσελίδας για αυτόν τον σκοπό», δήλωσε.

Πάνω από 2,000 επιλογές ακινήτων ανά το Παγκύπριο

Μέχρι στιγμής, στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών, έχουν εγγραφεί 223 κτηματομεσίτες, όμως όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, στο επόμενο διάστημα θα προστεθούν κι άλλοι. 

Παράλληλα, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, το κοινό έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε περισσότερες από 2000 επιλογές ακινήτων για αγορά ή ενοικίαση.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, στη Λευκωσία υπάρχουν 105 ακίνητα (1 προς ενοικίαση και 104 προς πώληση), στη Λεμεσό 722 ακίνητα ( 82 προς ενοικίαση και 640 προς πώληση), στη Λάρνακα 744 ακίνητα (34 προς ενοικίαση και 710 προς πώληση), στην Πάφο 473 ακίνητα (21 προς ενοικίαση και 452 προς πώληση) και στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου 11 ακίνητα (11 προς πώληση).

Όπως εξήγησε ο κ. Κυναιγείρου τα συγκεκριμένα ακίνητα δεν είναι μοναδικά, αφού το κοινό μπορεί να τα εντοπίσει και σε άλλες κτηματομεσιτικές ιστοσελίδες αφού βρίσκονται ήδη στην αγορά.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Αλεξία Μιχαηλίδου