Ο Υπουργός Υγείας ανέφερε πως επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του
 

Μεγάλες διαστάσεις προσλαμβάνει η αντιπαράθεση του Υπουργείου Υγείας με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο

Για πλαστογράφηση εγγράφου κατηγόρησε τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, ο αντιπρόεδρος του ΠΙΣ, Μάριος Καραϊσκάκης, σε σχέση με το αποκαλούμενο «μνημόνιο συναντίληψης» από τους ιατρούς αναφορικά με το ΓεΣΥ, σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο. 
 
Ο κ. Καραϊσκάκης χαρακτήρισε ευθέως κατασκεύασμα του Υπουργού Υγείας το μνημόνιο, το οποίο φέρεται άτομο προσκείμενο στον ΠΙΣ να παρέδωσε στον Υπουργό Υγείας, υπό την μορφή μεσολαβητικής πρότασης για γεφύρωση των διαφορών μεταξύ ΠΙΣ και ΟΑΥ και ένταξη των γιατρών στο ΓεΣΥ.

>>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ BRIEF <<<
 
«Το κατασκεύασε, το υπέγραψε και το παρουσίασε στο ΟΑΥ σαν δικό μας» ισχυρίστηκε ο αντιπρόεδρος του ΠΙΣ.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα του καταλογίζει ο κ. Καραϊσκάκης, ο Υπουργός Υγείας ανέφερε πως επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του. 
 
«Αυτό που έγινε σήμερα, να με αποκαλεί ψεύτη και ότι συνέταξα το έγγραφο, πραγματικά διερωτώμαι πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος. Και επιφυλάσσω τα νόμιμα δικαιώματα μου πλέον», ανέφερε ο κ. Ιωάννου. 
 

 
4673
Thumbnail

Στις €928.453 διαμορφώθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2019 η αξία των ακάλυπτων επιταγών που καταχωρήθηκαν στον προκαταρκτικό κατάλογο του Κεντρικού Αρχείου Πληροφοριών (ΚΑΠ) της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (ΚΤΚ).

ad1mobile

>>>Διαβάστε επίσης - ΑΝΑΛΥΣΗ: Η χρήση επιταγών στην Κύπρο «πεθαίνει»<<<

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τρίτη η ΚΤΚ, στον προκαταρκτικό κατάλογο του ΚΑΠ καταχωρήθηκαν το 1ο εξάμηνο του  2019 , συνολικής αξίας €928.453, σε σύγκριση με   €815,130 την περσινή αντίστοιχη περίοδο.
 

,

ασδ

ad1mobile
,

Στο πρώτο εξάμηνο του 2019 καταχωρήθηκαν στον προκαταρκτικό κατάλογο του ΚΑΠ 565 ακάλυπτες επιταγές σε σύγκριση με 494 επιταγές την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

ad1mobile
,

φγη

ad1mobile
article 1