Οι μέγα-τάσεις άλλαξαν τις ανάγκες των οργανισμών

Συνέντευξη Φίλιππου Σώσειλου, CEO της PwC Κύπρου, στην Brief 

Ο CEO της PwC Κύπρου, Φίλιππος Σώσειλος, μιλά στην Brief για τις τελευταίες εξελίξεις που ταρακούνησαν το παγκόσμιο σε όλους τους τομείς και κυρίως έφεραν φουρτούνες στο περιβάλλον των υπηρεσιών. Ο Φ. Σώσειλος ξεδιπλώνει τις τακτικές που ακολούθησε η PwC και συνάμα σημειώνει τις νέες τάσεις καθώς και τις αλλαγές που πλέον πρέπει να λαμβάνονται υπόψη από όλους τους Οργανισμούς και τις Εταιρείες. «Η αγορά εργασίας, τα «θέλω» των εργαζομένων αλλά και των επιχειρήσεων έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την περίοδο της πανδημίας» αναφέρει χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως «οι μεγα-τάσεις των τελευταίων χρόνων άλλαξαν τις ανάγκες των οργανισμών».  

Αναφορικά με τα πρόσφατα γεγονότα των κυρώσεων αλλά και τις συνεχείς αναφορές για την Κύπρο, ο CEO της PwC, επισημαίνει πως «στόχος μας είναι να είμαστε ένα αναγνωρισμένο διεθνές επιχειρηματικό κέντρο υψηλής ποιότητας και κύρους και είναι προς το συμφέρον μας να υιοθετούμε εθελοντικά κυρώσεις και από το Ηνωμένο Βασίλειο και από τις Ηνωμένες Πολιτείες» για να προσθέσει πως «οι επιλογές μας ως χώρα πρέπει να είναι ξεκάθαρες» και πως «με το βλέμμα στις γεωπολιτικές εξελίξεις πρέπει να πορευτούμε μπροστά με γνώμονα την ποιότητα, την ακεραιότητα και την εμπιστοσύνη. Να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις και αποτελεσματικούς ελέγχους των επικείμενων επενδυτών και να στοχεύουμε στην διαρκή και βιώσιμη ανάπτυξη της Κύπρου». 

Ως προς την Ρωσική αγορά ο κ. Σώσειλος αναγνωρίζει πως «η ρωσική αγορά αποτελούσε ισχυρό κομμάτι της εξυπηρετούμενης αγοράς μας ως χώρα» και μέσα στο πελατολόγιο υπήρξαν περιπτώσεις που δεν έπρεπε σημειώνοντας πως «πρέπει να έχουμε την τόλμη να αναγνωρίζουμε τα λάθη και να μαθαίνουμε γρήγορα από αυτά», επισημαίνοντας ωστόσο πως την ίδια ώρα θα πρέπει όλοι «να αναλογιστούμε τι μαθήματα προκύπτουν για όλους μας ως κοινωνία, αναφορικά με την ευκολία με την οποία δημιουργήσαμε και αναπαράξαμε “fake sanctions lists” και γενικά με την τάση να προβάλλουμε προς τα έξω μια εικόνα για την χώρα μας, ενδεχομένως χειρότερη της πραγματικής».

Ως προς την ίδια την PwC, ο CEO αναφέρει ότι εφαρμόστηκε η πρακτική “sanctioned anywhere, sanctioned everywhere” και «ανταποκρίθηκε άμεσα στα γεγονότα και διέκοψε όλες τις εργασίες με ρωσικές νομικές οντότητες και φυσικά πρόσωπα που υπάγονταν σε κυρώσεις από την ευρύτερη διεθνή κοινότητα, λαμβάνοντας επιπρόσθετα μέτρα των όσων επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση». 

Άκρως ενδιαφέρουσες όμως είναι και οι θέσεις του κ. Σώσειλου για τις πρακτικές ευημερίας των εργαζομένων καθώς και για την Κοινωνική Προσφορά της PwC. Αξιοσημείωτα είναι και τα συμπεράσματα που παραθέτει από την εφαρμογή της 4ήμερης Εργασίας που ως εταιρεία εφάρμοσε για πρώτη φορά το Καλοκαίρι του 2022 ενώ θα εφαρμοστεί και για τους Καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους. Ως προς τα πλάνα της PwC το 2024 ο κ. Σώσειλος αναφέρεται και εξηγεί την στρατηγική του «The New Equation». 

Ακολουθεί αυτούσια η συνέντευξη: 

Η PwC Κύπρου σε ποιους τομείς εξειδικεύεται; 

Η PwC Κύπρου ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί μέλος του διεθνούς δικτύου της PwC, με 330.000 επαγγελματίες σε 155 χώρες. Στην Κύπρο, οι περισσότεροι από 1.100 άνθρωποί μας επικεντρώνονται στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών, προσφέροντας πρακτικές προσεγγίσεις μέσα από την εμπειρία τους και την εφαρμογή τεχνολογικής καινοτομίας. Σ’ ένα δυναμικό και απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, στόχος μας στην PwC Κύπρου είναι να βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις σε σύνθετα προβλήματα, δημιουργώντας αξία για τους πελάτες μας, για τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη και την ευρύτερη κοινωνία. 

Πώς σας επηρέασε η κρίση με τον πόλεμο στην Ουκρανία και η επιβολή των κυρώσεων; 

Κανένας πουθενά στον κόσμο δεν ήταν απόλυτα έτοιμος για μια τόσο απότομη ρήξη και διακοπή των οικονομικών δεσμών της Δύσης με τη Ρωσία. Ειδικά τις πρώτες εβδομάδες μετά την έναρξη του πολέμου, η διαδικασία προσαρμογής ήταν έντονη για όλους στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών. 

To παγκόσμιο δίκτυο της PwC ανταποκρίθηκε άμεσα στα γεγονότα και διέκοψε όλες τις εργασίες με ρωσικές νομικές οντότητες και φυσικά πρόσωπα που υπάγονταν σε κυρώσεις από την ευρύτερη διεθνή κοινότητα, λαμβάνοντας επιπρόσθετα μέτρα των όσων επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση, εφαρμόζοντας έτσι την πρακτική του “sanctioned anywhere, sanctioned everywhere”. Η PwC Κύπρου από την πρώτη στιγμή, και σε πλήρη εναρμόνιση με το παγκόσμιο δίκτυο, έσπευσε να εφαρμόσει άμεσα τις παγκόσμιες αυτές κυρώσεις στους πελάτες της.

Η PwC Κύπρου ήταν ανέκαθεν εξωστρεφής επιχείρηση με σημαντικό ποσοστό του τζίρου της να προέρχεται από την παροχή υπηρεσιών σε διεθνείς επιχειρήσεις. Ως θύματα της επιτυχίας μας αυτής, οι γεωπολιτικές εξελίξεις και οι κυρώσεις που αυτές επέφεραν είχαν σημαντική επίπτωση στον κύκλο των εργασιών μας. 

Εντούτοις, προσαρμοστήκαμε με αποφασιστικότητα και ταχύτητα στις νέες συνθήκες και εφαρμόσαμε μια φιλόδοξη στρατηγική ανάκαμψης και επιτάχυνσης της μετεξέλιξης της PwC Κύπρου. Εμπιστευτήκαμε τις ικανότητες των ανθρώπων μας και τις δυνάμεις μας σαν οργανισμός και ως αποτέλεσμα, εντοπίσαμε και αξιοποιήσαμε νέες ευκαιρίες, προσεγγίσαμε νέες αγορές στον δυτικό κόσμο και δημιουργήσαμε νέες πηγές εσόδων. Στις δύσκολες μας στιγμές θυμίζαμε στον εαυτό μας ότι το ποτήρι δεν πρέπει να το βλέπουμε μισοάδειο αλλά ως μισογεμάτο με την προοπτική να γεμίσει. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, μπορώ πλέον να πω με βεβαιότητα ότι το ποτήρι έχει ξαναγεμίσει ως αποτέλεσμα της ποιότητας των ανθρώπων μας και της κουλτούρας μας.

Η Κύπρος συχνά πυκνά βρίσκεται στο μάτι του διεθνούς κυκλώνα, την μια για τις ‘εταιρείες κέλυφος’, την άλλη για ξέπλυμα, την άλλη για τα διαβατήρια και όλα έχουν σχεδόν έναν κοινό παρονομαστή, που είναι τα Ρωσικά κεφάλαια. Πώς μπορεί να διαφυλαχθεί το όνομα της Κύπρου; 

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η Κύπρος έχει καταγράψει μια ιδιαίτερα θετική πορεία τις τελευταίες δεκαετίες, που την έχουν καταστήσει ως ένα αξιόλογο διεθνές επιχειρηματικό και επενδυτικό κέντρο. Τα πλεονεκτήματα της χώρας μας πέρα από τη γεωστρατηγική της θέση, είναι το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε, το φιλικό προς τις επιχειρήσεις περιβάλλον, η εξωστρέφεια που διατηρούμε και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, ανάμεσα σε άλλα. 

Πράγματι για ιστορικούς λόγους, η ρωσική αγορά αποτελούσε ισχυρό κομμάτι της εξυπηρετούμενης αγοράς μας ως χώρα, όπως άλλωστε συνέβαινε και με την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα και τόσες άλλες χώρες. Μέσα σε αυτό το πελατολόγιο υπήρξαν περιπτώσεις τις οποίες, εκ των υστέρων, είναι ξεκάθαρο ότι θα έπρεπε να τις είχαμε αποφύγει ως χώρα. Οι αδυναμίες στο εποπτικό και ρυθμιστικό πλαίσιο επέτρεψαν σε κάποιες περιπτώσεις την ασυδοσία και τις λανθασμένες επιλογές, αμαυρώνοντας το όνομα της χώρας. Πρέπει να έχουμε την τόλμη να αναγνωρίζουμε τα λάθη και να μαθαίνουμε γρήγορα από αυτά. Έχουμε όλοι, ως χώρα και ως επιχειρήσεις, την υποχρέωση για συνεχή βελτίωση των πρακτικών μας και συνεχή ενδυνάμωση της κανονιστικής μας συμμόρφωσης. Επιπρόσθετα, αξίζει να τολμήσουμε να αναλογιστούμε τι μαθήματα προκύπτουν για όλους μας ως κοινωνία, αναφορικά με την ευκολία με την οποία δημιουργήσαμε και αναπαράξαμε “fake sanctions lists” και γενικά με την τάση να προβάλλουμε προς τα έξω μια εικόνα για την χώρα μας, ενδεχομένως χειρότερη της πραγματικής.

Μόνο με ένα κοινό όραμα για ένα ισχυρό ρυθμιστικό και εποπτικό πλαίσιο και την συνεργασία όλων θα μπορέσουμε να διαφυλάξουμε την φήμη της Κύπρου, ώστε να μην γίνονται καταχρήσεις, να μην μπορούν οι λίγοι να επηρεάζουν το καλό όνομα των πολλών και της χώρας. Με το βλέμμα στις γεωπολιτικές εξελίξεις πρέπει να πορευτούμε μπροστά με γνώμονα την ποιότητα, την ακεραιότητα και την εμπιστοσύνη. Να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις και αποτελεσματικούς ελέγχους των επικείμενων επενδυτών και να στοχεύουμε στην διαρκή και βιώσιμη ανάπτυξη της Κύπρου.

Γίνεται μεγάλη συζήτηση ως προς τις κυρώσεις των Βρετανών και των Αμερικανών, στις οποίες βρίσκονται και κυπριακές οντότητες. Υπάρχουν κυρίως δύο σχολές σκέψεις: Από την μια λέγεται πως η Κύπρος δεν οφείλει να ακολουθήσει τις κυρώσεις και άρα κακώς οι τράπεζες προχώρησαν αυτοβούλως να τις εφαρμόσουν και από την άλλη λέγεται πως ορθώς έπραξαν οι τράπεζες διότι θα είχαν και οι ίδιες σοβαρότατες επιπτώσεις –και κατ’ επέκταση όλη η οικονομία- αν δεν εφάρμοζαν τις κυρώσεις. Εσείς ως ένας από τους ισχυρούς παίκτες στα του χρηματοοικονομικού τοπίου της Κύπρου, τι θέση έχετε; Και πώς πρέπει θεωρείτε να το διαχειριστεί το όλο ζήτημα η Κύπρος; 

Παρά το γεγονός ότι οι κυρώσεις έχουν οικονομικό χαρακτήρα δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι αποτελούν πολιτικά εργαλεία, απότοκο των γεωστρατηγικών συγκρούσεων και αναπροσαρμογών. Ως εκ τούτου, το θέμα έχει να κάνει λιγότερο με ζητήματα νομικής δικαιοδοσίας και περισσότερο με ζητήματα πολιτικών επιλογών και κατά συνέπεια οικονομικών επιλογών. Οι επιλογές μας ως χώρα πρέπει να είναι ξεκάθαρες. Στις σημερινές συνθήκες, ως χώρα μέλος της ΕΕ, είμαστε υποχρεωμενοι να συνταχθούμε με τον δυτικό άξονα επιρροής. Κυρίαρχη επιδίωξη είναι η αναβάθμιση της εικόνας και της αξιοπιστίας της Κύπρου ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο. Στόχος μας είναι να είμαστε ένα αναγνωρισμένο διεθνές επιχειρηματικό κέντρο υψηλής ποιότητας και κύρους και είναι προς το συμφέρον μας να υιοθετούμε εθελοντικά κυρώσεις και από το Ηνωμένο Βασίλειο και από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μικρό μέγεθος της οικονομίας μας και η εξωστρέφειά μας ως επιχειρηματίες μας επιτρέπουν να κινηθούμε με ευελιξία και να ανταποκριθούμε γρήγορα στις ανάγκες των νέων αγορών. 

Ο κλάδος των επαγγελματιών υπηρεσιών μαζί με τις εποπτικές αρχές πρέπει να συνεργαστούν τόσο στην αξιολόγηση των δεδομένων όσο και στην εφαρμογή των βελτιώσεων που θα προκύψουν.

Πόσα άτομα εργοδοτεί η PwC Κύπρου; 

Εργοδοτούμε περισσότερα από 1100 άτομα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία απόφοιτους πανεπιστημίων με ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα επαγγελματικής κατάρτισης. Ως αποτέλεσμα των φιλόδοξων αναπτυξιακών μας σχεδιασμών έχουμε διαρκώς ανοιχτές διαδικασίες πρόσληψης νέων στελεχών, από διαφορετικά ακαδημαϊκά υπόβαθρα, ώστε να καλύψουμε τις ολοένα αυξανόμενες νέες ανάγκες που προκύπτουν σε νέες δεξιότητες και εμπειρίες.

Γιατί στην αγορά θεωρείται ότι είστε στους κορυφαίους εργοδότες της Κύπρου; Τι κάνετε τόσο καλά και αρκετός κόσμος θέλει να εργαστεί για εσάς; 

Η αγορά εργασίας, τα «θέλω» των εργαζομένων αλλά και των επιχειρήσεων έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την περίοδο της πανδημίας. Την ίδια ώρα έχουν αλλάξει και οι ανάγκες οργανισμών όπως ο δικός μας ως αποτέλεσμα των πολλών μεγα-τάσεων που επιταχύνθηκαν τα τελευταία χρόνια.  

Προσπαθούμε συνεχώς να πρωτοπορούμε και να εφαρμόζουμε καινοτόμες πρακτικές για να ανταποκρινόμαστε στις σημερινές προκλήσεις, δημιουργώντας ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους μας. Λαμβάνουμε στοχευμένα μέτρα που αποβλέπουν στην ευημερία των ανθρώπων μας. Θέλουμε, επιζητούμε και επιδιώκουμε οι άνθρωποί μας να είναι χαρούμενοι και να νιώθουν πληρότητα με την εργασία τους. 

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των ανθρώπων μας και της συνεργασίας μεταξύ των μελών του δικτύου της PwC, προσφέρουμε τη δυνατότητα για συμμετοχή τόσο σε προγράμματα προσωρινής απόσπασης όσο και σε διεθνή έργα. 

Τέλος, επενδύουμε συνειδητά στην ποικιλομορφία και στην συμπερίληψη, ενώ παράλληλα στηρίζουμε με κάθε τρόπο τα στελέχη μας σε όλες τις στιγμές της καριέρας τους. Εξίσου σημαντική είναι η συνεχής επικέντρωση στην ευεξία των ανθρώπων μας, κάτι που πράττουμε σε 6 βασικούς πυλώνες: την σωματική, νοητική, συναισθηματική, πνευματική, οικονομική και κοινωνική ευεξία.

Η συμβουλή σας προς άλλες εταιρείες και οργανισμούς θα ήταν να εφαρμόσουν, να προσαρμόσουν την 4ήμερη εργασία και το υβριδικό μοντέλο εργασίας; Ή καλύτερα να μην πειραματιστούν από μόνοι τους και να πάρουν πρώτα γνώμη από τους Συμβούλους τους;

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2022, η PwC Κύπρου εφάρμοσε για πρώτη φορά την τετραήμερη εβδομαδιαία εργασία, στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για καλύτερη ευημερία των ανθρώπων μας αλλά και για βελτίωση της ισορροπίας ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή τους. Η καινοτομία της τετραήμερης εργασίας είναι μέρος ενός ευέλικτου και υβριδικού μοντέλου εργασίας στον οργανισμό μας, ώστε οι άνθρωποί μας να είναι χαρούμενοι και να νιώθουν πληρότητα με την εργασία τους σε όλα τα επίπεδα. Μέσα από εσωτερική έρευνα που διενεργήσαμε για την τετραήμερη εβδομαδιαία εργασία, διαφάνηκε η αποτελεσματικότητα αυτής της πρακτικής, με το 95% των ερωτηθέντων να απαντούν ότι η τετραήμερη εργασία είχε πολύ θετικό αντίκτυπο στους ίδιους και στις ομάδες τους χωρίς να δημιουργήσει αρνητικό αντίκτυπο στους πελάτες μας. Επίσης, η εσωτερική ανάλυση των οικονομικών δεικτών, ανέδειξε ότι η παραγωγικότητα δεν επηρεάστηκε αρνητικά σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Έχουμε ήδη ανακοινώσει την εφαρμογή της τετραήμερης εβδομαδιαίας εργασίας και φέτος για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως η τετραήμερη εργασία και ευρύτερα το υβριδικό μοντέλο δεν ταιριάζει σε όλες τις επιχειρήσεις και όλα τα επαγγέλματα. Ωστόσο, απαιτείται μια αναθεώρηση του τι θεωρούμε εφικτό ή χρήσιμο. Χρειάζεται ένα πλάνο από την πλευρά των επιχειρήσεων, με στόχους και ξεκάθαρες προτεραιότητες, ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν αποτελεσματικά την εισαγωγή μιας τέτοιας αλλαγής. Επιπλέον, θεωρώ ότι ο ανοιχτός διάλογος της ηγεσίας με τους ανθρώπους ενός οργανισμού είναι εκείνος που θα βοηθήσει την διοικητική ομάδα να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Θα συμβούλευα τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν την τετραήμερη εργασία ως μέρος του ευρύτερου συνόλου για ευέλικτη εργασία και να την εφαρμόσουν δοκιμαστικά για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αξιολογώντας τα οφέλη αλλά και τα σημεία προς βελτίωση. Και φυσικά εμείς ως PwC Κύπρου είμαστε δίπλα στους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Αν δεν κάνω λάθος καταγράψατε έσοδα ρεκόρ το 2022; 

Πράγματι, παρά τις προκλήσεις που προήλθαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις προσαρμογές στις οποίες έπρεπε να προχωρήσουμε άμεσα, η PwC Κύπρου κατέγραψε για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2022, αυξανόμενα έσοδα σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Το 2023 συνεχίζει να είναι μια δυναμική χρονιά, κατά την οποία καταφέραμε να εντοπίσουμε νέες πηγές εσόδων και να προσαρμοστούμε πλήρως στα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, αντικαταστώντας τα χαμένα έσοδα από την εφαρμογή των κυρώσεων. 

Παράλληλα συνεχίζουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας οι οποίοι αποτελούν την κινητήρια δύναμη της φιλόδοξης μας ανάπτυξης.

Κοινωνική Προσφορά. Πώς προσεγγίζει αυτό το θέμα η PwC; 

Με μεγάλο σεβασμό! Λένε πως ένας οργανισμός είναι τόσο καλός και επιτυχημένος όσο και η χώρα στην οποία δραστηριοποιείται, και για εμάς, ως ο μεγαλύτερος οργανισμός παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, η προσφορά στην κοινωνία είναι διαρκής, αδιάκοπη και αυξανόμενη. Πρόσφατα έχουμε δημιουργήσει το PwC Foundation, έναν πρωτοποριακό μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας και στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στην κοινότητα. Μπορώ να πω ότι και με το νέο μας αυτό εγχείρημα έχουμε θέση την κοινωνική μας προσφορά σε νέα θεμέλια καθώς επιλέγουμε και υλοποιούμε στοχευμένες δράσεις με πραγματικό θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, στη βάση τριών πυλώνων: 
• Εκπαίδευση & Πολιτισμός, 
• Νεανική Επιχειρηματικότητα
• Προσφορά από τους ανθρώπους μας

Ποια τα πλάνα σας για το τρέχον έτος αλλά και για το 2024;

Τα τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις για την PwC Κύπρου, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες συνθήκες σε όλα τα επίπεδα. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος καθώς με κοινή και συλλογική προσπάθεια επιδείξαμε ανθεκτικότητα, εξωστρέφεια και προσαρμοστικότητα με πολύ καλά αποτελέσματα. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, αλλά και στις προοπτικές του οργανισμού μας. Πλέον είμαστε στοχο-προσηλωμένοι στην επιτάχυνση της υλοποίησης της αναπτυξιακής μας στρατηγικής σε συνδυασμό με τη συνεχή βελτίωση της επιχειρησιακής μας αποτελεσματικότητας και τη μετεξέλιξη της εταιρικής μας κουλτούρας.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής του οργανισμού μας “The New Equation”, η οποία επικεντρώνεται στη δημιουργία εμπιστοσύνης και στην επίτευξη βιώσιμων αποτελεσμάτων, στόχος μας είναι να στηρίξουμε όλους τους πελάτες μας, ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των δικών τους πελατών και συνεργατών, και να επιτύχουν βιώσιμα αποτελέσματα. 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ - Twitter: @tsangarisp

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Τσαγγάρη