Πάφος: Το 40% των κλινών διαθέσιμες και τον Χειμώνα

Σε λειτουργία θα παραμείνει το 40% των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, στην επαρχία Πάφου

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης, είπε πως από τις 29.000 κλίνες που διαθέτει η Πάφος περίπου οι 11.500 θα είναι διαθέσιμες για τη χειμερινή περίοδο. Ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε πως η Πάφος ιστορικά στοχεύει στην επιμήκυνση της σαιζόν αλλά και στην ολόχρονη τουριστική βιομηχανία .

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά το γεγονός ότι και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές οι ξενοδόχοι  αποφασίζουν να επενδύσουν το χειμώνα, αφού ο χειμώνας δεν είναι κερδοφόρος, αποτελεί θετική εξέλιξη, συμπλήρωσε. 

Επεσήμανε πως όσο καλύτερος είναι ο χειμώνας, τόσο καλύτερο είναι και το καλοκαίρι και εξέφρασε την άποψη ότι η βελτιωμένη εικόνα της Πάφου προσφέρεται καλύτερα για χειμερινό τουρισμό. 

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Πρόσθεσε πως μπορεί η καλοκαιρινή περίοδος σε επίπεδο επιχειρηματικό να υπερτερεί, ωστόσο οι δύο σημαντικές πτυχές της χειμερινής περιόδου είναι ότι τα ξενοδοχεία που παραμένουν σε λειτουργία τον χειμώνα διατηρούν τους εργαζόμενους στις θέσεις εργασίας τους, αλλά και το Κράτος έχει να στηρίξει λιγότερους ανέργους.

ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους

 
14151