«Τέτοιες βραβεύσεις μας κάνουν περήφανους», τονίζει ο Σύνδεσμος των Ξενοδόχων

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) συγχαίρει θερμά το Δήμο Αγίας Νάπας και κατ’ επέκταση τον Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη βράβευση της Αγίας Νάπας για το project Always Ayia Napa στα ελληνικά βραβεία Τουρισμού Tourism Awards, που έγιναν στις 9/4/19 στην Ελλάδα.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ, η τιμητική αυτή διάκριση, η οποία έρχεται να προστεθεί σε ένα μακρύ κατάλογο πολύ σημαντικών επιτυχιών της Τουριστικής Κύπρου, αποτελεί τεράστια επιτυχία τόσο για το Δήμο Αγίας Νάπας, όσο και για το νησί μας.
 
«Τέτοιες βραβεύσεις μας κάνουν περήφανους και συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο στη θετική προβολή τόσο του Δήμου Αγίας Νάπας, όσο και της τουριστικής Κύπρου στο εξωτερικό, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρεται στους ξένους επισκέπτες μας», προστίθεται.

 
3020
Thumbnail

Το δημοσιονομικό έλλειμμα ανήλθε στα €989,6 εκατομμύρια ή 4,8% του ΑΕΠ και το δημοσιονομικό χρέος στα €21.258,1 εκατ. ή 102,5% του ΑΕΠ, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα για το έτος 2018 τα οποία ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία.
 
Στα αποτελέσματα αυτά συμπεριλαμβάνεται μη επαναλαμβανόμενη δαπάνη ύψους €1.725,1 εκατ. που αφορά στο κόστος της συμφωνίας Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας με την Ελληνική Τράπεζα.

ad1mobile

>>> BLOOMBERG ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  <<<

Εξαιρουμένου του κόστους της συμφωνίας αυτής, το δημοσιονομικό ισοζύγιο για το έτος 2018 καταγράφει πλεόνασμα που ανέρχεται στα €735,5 εκατ. ή 3,5% στο ΑΕΠ.
 
Η Στατιστική Υπηρεσία αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι τα προκαταρκτικά αποτελέσματα έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί στα πλαίσια της Διαδικασίας Υπερβολικού Ελλείμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

article 1