Πελεκάνος: Το ΑΚΕΛ νομίζει ότι οικονομία λειτουργεί με εντολές

Ο ΚΕ απαντά στο σχόλιο του ΑΚΕΛ ότι η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει

Το ΑΚΕΛ νομίζει ότι οικονομία λειτουργεί με εντολές και παραγγέλματα και παπαγαλίζοντας δύο προτάσεις, απαντά στο σχόλιο του ΑΚΕΛ ότι η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

>>Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Χρειάζονται μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας τώρα<<

Ο κ. Πελεκάνος σχολιάζει ότι με αυτή τη «σοβαρότητα» που όταν κυβερνούσαν έστειλαν τη χώρα στον γκρεμό, αναφερόμενος στο ΑΚΕΛ.

Η απάντηση της κυβέρνησης δίνεται μέσα από τις πολιτικές που φέρνουν αποτελέσματα, ενώ διασφαλίζουν την οικονομική σταθερότητα της χωρας και δεν θέτουν σε κίνδυνο τη μελλοντική πορεία της Κύπρου, συμπληρώνει ο ΚΕ.

Διαβάστε αυτούσια την απάντηση του ΚΕ:

«Το ΑΚΕΛ νομίζει ότι οικονομία λειτουργεί με εντολές και παραγγέλματα και παπαγαλίζοντας δύο προτάσεις. Η δε ακρίβεια κατά τη θεωρία τους δεν τιθασσεύεται επειδή είναι ανάλγητη η κυβέρνηση. 

Είναι με αυτή τη «σοβαρότητα» που όταν κυβερνούσαν έστειλαν τη χώρα στον γκρεμό. Η απάντηση της κυβέρνησης δίνεται μεσα απο τις πολιτικές που φέρνουν αποτελέσματα, ενώ διασφαλίζουν την οικονομική σταθερότητα της χωρας και δεν θέτουν σε κίνδυνο τη μελλοντική μας πορεία. 

Όσον αφορά επιπρόσθετα μέτρα, με την ίδια σοβαρότητα και ορθολογισμό που μας έβγαλε από την κρίση του 2013 που δημιούργησαν αλλά και την κρίση του κορωνοϊού, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις».  Το ΑΚΕΛ νομίζει ότι οικονομία λειτουργεί με εντολές και παραγγέλματα και παπαγαλίζοντας δύο προτάσεις, απαντά στο σχόλιο του ΑΚΕΛ ότι η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

 
20888