Περδίος: Το Ισραήλ είναι σημαντική αγορά για κυπριακό τουρισμό

Το Υφυπουργείο Τουρισμού συμμετείχε στην τουριστική έκθεση IMTM στο Ισραήλ

Στην τουριστική έκθεση IMTM, που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο Τελ Αβίβ, συμμετείχε το Υφυπουργείο Τουρισμού, με επικεφαλής τον Υφυπουργό, Σάββα Περδίο.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση , η κυπριακή παρουσία ήταν δυναμική και δεικνύει τη σημασία και βαρύτητα που δίνεται στη συγκεκριμένη αγορά από το Υφυπουργείο
  
Ο Υφυπουργός Τουρισμού, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Ισραήλ, είχε συνάντηση στα Ιεροσόλυμα με τον Υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ Yariv Levin. Στη συνάντηση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών, όπως και τρόποι αύξησης του τουριστικού ρεύματος από Ισραήλ προς Κύπρο, και αντίστροφα.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<
 
Ο κ. Περδίος συναντήθηκε, επίσης, με οργανωτές ταξιδίων, αεροπορικές εταιρείες και άλλους εμπλεκόμενους φορείς στον τομέα του τουρισμού.
 
«Πεποίθηση μας είναι ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να είναι μια σημαντική αγορά για τον κυπριακό τουρισμό, όχι μόνο λόγω της άριστης συνεργασίας των δύο χωρών σε διάφορους τομείς, αλλά και λόγω της μικρής απόστασης μεταξύ τους, της κυπριακής φιλοξενίας και ασφάλειας που αισθάνονται οι Ισραηλινοί επισκέπτες στην Κύπρο, του ποιοτικού τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και του υψηλού επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών», αναφέρεται, τέλος, στην ανακοίνωση.

 
12924