Πόλη Χρυσοχούς: Δεν πούλησε το Πάσχα. Ετοιμάζεται για καλοκαίρι

Περιορισμένη η επισκεψιμότητα στην Πόλη Χρυσοχούς τις μέρες του Πάσχα

Περιορισμένη ήταν η επισκεψιμότητα στην Πόλη Χρυσοχούς τις μέρες του Πάσχα σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς Γιώτη Παπαχριστοφή, ο οποίος ανέφερε ωστόσο πως οι επιχειρηματίες της περιοχής αναμένουν την ερχόμενη εβδομάδα για να επαναλειτουργήσουν.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαχριστοφή είπε πως και φέτος η Τοπική Αρχή θα προχωρήσει εκ νέου σε μια πρωτοβουλία διαφήμισης της περιοχής με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς.

Θεωρώ, είπε, «ότι το διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς θα αγκαλιαστεί και φέτος από τον Κύπριους επισκέπτες και όχι μόνο, όπως έγινε και πέρσι».

Ερωτηθείς σχετικά, ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς απάντησε πως η Πόλη Χρυσοχούς ως μια τουριστική περιοχή βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές την περίοδο της πανδημίας και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.

Επιθυμία μας, είπε, είναι η επανέναρξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων ώστε να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας.

Επιπρόσθετα, κάλεσε τους δημότες να τηρούν τα μέτρα υγιεινής και να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό στον εμβολιασμό τους. Ο ίδιος, συνέχισε, εμβολιάστηκε και εισηγείται και στους συνδημότες του να εισακούσουν τις συμβουλές των ειδικών  και να ενταχθούν στο πρόγραμμα εμβολιασμού. 

Στόχος μας, είπε, είναι όπως η Πόλη Χρυσοχούς καταστεί “πράσινη” και όχι “κόκκινη” με το χρώμα της πανδημίας, ώστε να δοθεί το μήνυμα ότι η περιοχή είναι κατάλληλη για επίσκεψη, κατέληξε.

(ΚΥΠΕ)

 
16318
Thumbnail