Προεδρικό: Δεν θα παραδώσουμε κράτος όπως αυτό που άφησε το ΑΚΕΛ

Η Κυβέρνηση απαντά στα ερωτήματα ΑΚΕΛ για την ακρίβεια, υπενθυμίζοντας πώς έρχονται και νέα μέτρα υπέρ των καταναλωτών

Τα ερωτήματα του ΑΚΕΛ έχουν απαντηθεί πολλάκις από την Κυβέρνηση και οι απαντήσεις που έχουν δοθεί εξακολουθούν να ισχύουν, απαντά γραπτώς ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος στο ΑΚΕΛ όσον αφορά τα 4 του ερωτήματα για την ακρίβεια προς την κυβέρνηση.

Ο κ. Πελεκάνος, ανέφερε ότι η Κυβέρνηση έχει ήδη λάβει τόσο οριζόντια όσο και στοχευμένα μέτρα ύψους 300 εκ. ευρώ και έχει ήδη δημοσιοποιήσει την πρόθεση της να εφαρμόσει, με τη λήξη των υφιστάμενων μέτρων, νέα μέτρα με έμφαση στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

>>> Διαβάστε επίσης: Η απάντηση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ <<<

Κλείνοντας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ανέφερε ότι η Κυβέρνηση δεν θα λειτουργήσει με τη λογική ότι η θητεία της λήγει σε οκτώ μήνες και δεν θα παραδώσει το κράτος στην κατάσταση που το παρέλαβε από το ΑΚΕΛ το 2013.

>>Διαβάστε επίσης: 4 ερωτήματα ΑΚΕΛ προς την Κυβέρνηση για την ακρίβεια<<

Διαβάστε αυτούσια την απάντηση του ΚΕ:

«Το ΑΚΕΛ μπορεί να συνεχίσει να εκδίδει ανακοινώσεις αλλάζοντας τη σειρά των λέξεων για να επαναλάβει τον εαυτό του.

Τα ερωτήματα του ΑΚΕΛ έχουν απαντηθεί πολλάκις από την Κυβέρνηση και οι απαντήσεις που έχουν δοθεί εξακολουθούν να ισχύουν.

Η Κυβέρνηση έχει ήδη λάβει τόσο οριζόντια όσο και στοχευμένα μέτρα ύψους 300 εκ. ευρώ και έχει ήδη δημοσιοποιήσει την πρόθεση της να εφαρμόσει, με τη λήξη των υφιστάμενων μέτρων, νέα μέτρα με έμφαση στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

Με τη λογική και τη σοβαρότητα με την οποία πορευτήκαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια και που μας επέτρεψε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία δύο μεγάλες κρίσεις, που μας έφεραν σε συνθήκες πλήρους απασχόλησης, που μας επιτρέπουν να είμαστε ένα βήμα πριν την εφαρμογή του ελάχιστου κατώτατου μισθού, που έφεραν το ΑΕΠ στο ψηλότερο του επίπεδο από καταβολής της Δημοκρατίας και τόσα άλλα, θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε πολιτικές στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του κράτους, αμβλύνοντας το πρόβλημα που δημιουργεί η νέα παγκόσμια οικονομική κρίση σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, χωρίς να διακινδυνεύουμε από εκτροχιασμό που θα μας οδηγούσε εκεί που μας έστειλε το ΑΚΕΛ το 2013.

Η Κυβέρνηση δεν θα λειτουργήσει με τη λογική ότι η θητεία της λήγει σε οκτώ μήνες και δεν θα παραδώσει το κράτος στην κατάσταση που το παρέλαβε από το ΑΚΕΛ το 2013».

 
23464