Πρώτη παγκύπρια έρευνα αναγκών εταιρειών στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

Σκοπός της έρευνας είναι να διαγνώσει τις πραγματικές ανάγκες των εταιρειών

Την μεγαλύτερη και 1η Παγκύπρια Έρευνα Αναγκών των Εταιρειών στην Εφοδιαστική Αλυσίδα, διοργάνωσε η iMinder υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ, του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, του Κυπριακού Φορέα Εφοδιαστικής Αλυσίδας (ΚΥ.Φ.ΕΑ) και του ECR CYPRUS.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, σκοπός της έρευνας είναι να διαγνώσει τις πραγματικές ανάγκες των εταιρειών σε θέματα όπως ανάγκες τετραγωνικών αποθηκευτικών εγκαταστάσεων ή/και εργοστασίων, μεγέθη τεμαχίων, ανάγκες τεχνολογίας, υπηρεσίες 3PL και forwarding καθώς και ανάγκες επιδοτήσεων.

Επιπρόσθετα, σκοπός είναι η κατανόηση των σημαντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες, έτσι ώστε να ξεκινήσουν υποστηρικτικές πρωτοβουλίες και δράσεις στην αγορά της Κύπρου.

Σημειώνεται ότι το ερωτηματολόγιο διαρκεί περίπου 15 λεπτά και οι απαντήσεις είναι ανώνυμες. Με την ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου, σε δεύτερο χρόνο οι συμμετέχοντες σε αυτή μπορούν να λάβουν τα αποτελέσματα της έρευνας.  

Η έρευνα απευθύνεται ενδεικτικά σε Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Οικονομικούς Διευθυντές, Εμπορικούς Διευθυντές, Διευθυντές Logistics (Αποθηκών και Διανομών), Διευθυντές Αγορών, Διευθυντές Παραγωγής, Διευθυντές Ανάπτυξης Επιχείρησης των εταιρειών και οργανισμών στην Κύπρο.

ΚΥΠΕ

 
24947