«Ρίχνουν» 718 χιλ. ευρώ για έργα στον Δήμο Δρομολαξιάς - Μενεου

Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση, σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών

Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση ύψους 718 χιλιάδων ευρώ για έργα στον Δήμο Δρομολαξιάς  - Μενεού, δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δρομολαξιάς  - Μενεού.

>>> Διαβάστε επίσης: Καρούσος: Χορηγία €650.000 στον Δήμο Έγκωμης για το οδικό δίκτυο <<<

Όπως ανέφερε ο κ. Καρούσος, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για ενημέρωση των δημοτικών αρχών ότι σειρά αιτημάτων του Δήμου προς το Υπουργείο Μεταφορών που αφορούν την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την επιδιόρθωση πεζοδρομίων, για την κατασκευή οχετών ομβρίων υδάτων, για την επίστρωση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου έχουν ικανοποιηθεί. «Μέσω του Υπουργείου Μεταφορών θα εξασφαλιστεί μια χρηματοδότηση του ύψους των 718 χιλιάδων ευρώ ούτως ώστε ο Δήμος με τις δικές του διαδικασίες να προχωρήσει και να επενδύσει αυτά τα λεφτά, διότι πρόκειται για μια επένδυση, πρόκειται για έργα που θα γίνουν στον Δήμο και είναι πάρα πολύ σημαντικά», είπε. Πρόκειται, συνέχισε ο κ. Καρούσος, για έργα που αφορούν και σχετίζονται με το οδικό δίκτυο και με το Υπουργείο Μεταφορών «και στέλνουμε και ένα μήνυμα ότι είμαστε κοντά σε όλους τους Δήμους και ιδιαίτερα στους Δήμους που έχουν ανάγκη την στήριξη από την κυβέρνηση».

Από πλευράς του ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς- Μενεού Κύπρος Ανδρονίκου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Υπουργό Μεταφορών Γιάννη Καρούσο, για την παρουσία του στον Δήμο, αλλά και για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα που έθεσε ο Δήμος ενώπιον του Υπουργείου που αφορούν έργα υποδομής.

«Έχουμε ικανοποιηθεί πλήρως από την αποδοχή των αιτημάτων μας», ανέφερε ο κ. Ανδρονίκου και εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Υπουργό και το Υπουργείο Μεταφορών για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

(ΚΥΠΕ)

 
24983