ΣΑΛ: Πραγματοποιεί επισκέψεις για την ψηφιοποίηση λογαριασμών

Προγραμματίστηκε σειρά επισκέψεων, που θα διαρκέσουν συνολικά 75 ημέρες, για ενημέρωση του κοινού

Κύκλο επισκέψεων σε όλους τους δήμους και κοινότητες που ανήκουν στην εμβέλειά του αρχίζει το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας με το μήνυμα «Για να μη νιώθεις έξω από τα νερά σου ψηφιοποιούμε το λογαριασμό σου ΜΑΖΙ», κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μερίδα του πληθυσμού σχετικά με τη διαδικασία ψηφιοποίησης του λογαριασμού υδροληψίας και με προτεραιότητα την έμπρακτη υποστήριξη όλων των καταναλωτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, προγραμματίστηκε σειρά επισκέψεων που θα διαρκέσουν συνολικά 75 ημέρες σε δημαρχεία, πολυδύναμα κέντρα και κοινοτικά συμβούλια.

>>> Διαβάστε επίσης: Ξεκινά το Limassol Boat Show 2022: Τι μπορείτε να δείτε <<<

Επιπλέον, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν από τους εκπροσώπους του Συμβουλίου περαιτέρω καθοδήγηση ως προς τη λήψη και την πληρωμή των λογαριασμών τους.

Σημειώνεται ότι "οι καταναλωτές χρειάζεται να φέρουν μαζί τους ένα λογαριασμό υδροληψίας και το IBAN τους μαζί με την ταυτότητα του κατόχου του τραπεζικού λογαριασμού, στην περίπτωση που θέλουν να διευθετήσουν την πληρωμή των λογαριασμών τους μέσω πάγιας εντολής".

(ΚΥΠΕ)

 
24979