Σε άμεση πρόσληψη νοσηλευτών προχωρεί ο ΟΚΥΠΥ

Πρώτιστος στόχος η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς όλους τους δικαιούχους, τονίζει ο ΟΚΥΠΥ

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) επιβεβαίωσε σήμερα (27/10) στις συντεχνίες των Νοσηλευτών ότι προχωρεί κανονικά η υλοποίηση της απόφασης για πρόσληψη νέων νοσηλευτών για στελέχωση των Νοσηλευτηρίων και των Διευθύνσεων του Οργανισμού μέσω της συνάντησης που είχε ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού, Χρίστης Λοϊζιδης, μαζί τους. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΚΥΠΥ, οι επιτυχόντες νοσηλευτές έχουν ενημερωθεί και έχει τροχοδρομηθεί η άμεση πρόσληψή τους.

Επιπλέον, αναφέρει ο ΟΚΥΠΥ, «ο Οργανισμός σε συνεννόηση με τις συντεχνίες των νοσηλευτών έχει εντοπίσει καινούργιες ανάγκες που προέκυψαν από μετακινήσεις προσωπικού σε νέες ή υφιστάμενες υπηρεσίες αλλά και λόγω της μεταβλητότητάς των αναγκών του. Οι συγκεκριμένες ανάγκες θα αξιολογούνται συνεχώς με βάσει τα δεδομένα που προκύπτουν».

«Ο ΟΚΥπΥ επιθυμεί να διαβεβαιώσει ότι παραμένει προσηλωμένος στη μεγάλη προσπάθεια της αυτονόμησης των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων στο καινούργιο ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαμορφώνεται με την εφαρμογή την δεύτερης φάσης του ΓεΣΥ, με πρώτιστο στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς όλους τους δικαιούχους», καταλήγει η ανακοίνωση.
 

 
15301