ΣΕΚ: Συναίνεση από όλους για υπερψήφιση κρατικού προϋπολογισμού

Η ΣΕΚ κάνει αγωνιώδη έκκληση στα κοινοβουλευτικά κόμματα να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων

Η ΣΕΚ, σε ανακοίνωση της αναφέρει πως έχοντας πλήρη επίγνωση της δεινής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα μεσούσης της πανδημίας, καλεί την Πολιτεία, Κυβέρνηση και Βουλή,  να επιδείξουν υπευθυνότητα, σύνεση και συναίνεση, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για υπερψήφιση  του κρατικού προϋπολογισμού.

«Τούτη την ώρα  που η πανδημία κορυφώνεται και η οικονομία  κινδυνεύει με ολική κατάρρευση, οι βουλευτές οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν χωράνε προσωπικές ή κομματικές ατζέντες. Τούτη την ώρα που οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις  αγωνιούν για το  αύριο, τα κοινοβουλευτικά κόμματα καλούνται να θέσουν το συμφέρον της χώρας υπεράνω  μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων δίδοντας  θετική  ψήφο στον προϋπολογισμό, προκειμένου το κράτος να λειτουργήσει ομαλά και να αντεπεξέλθει στις δύσκολες καταστάσεις  που βρίσκονται ενώπιον μας» προσθέτει.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Σε μια περίοδο που η κοινωνία και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι αισθάνονται  τρομερή  ανασφάλεια για το τι ξημερώνει, σημειώνεται, η ΣΕΚ κάνει αγωνιώδη έκκληση στα κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά και στον κάθε βουλευτή ξεχωριστά,  να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων  αποτρέποντας μια νέα κρίση την οποία η χώρα δεν αντέχει.

Αφουγκραζόμενη  την κραυγή απόγνωσης των πολιτών, αναφέρεται, η ΣΕΚ ζητεί από τη Βουλή να  ευθυγραμμιστεί με το κάλεσμα  του προέδρου του σώματος Αδάμου Αδάμου  δίδοντας διέξοδο στο υπάρχον  τραγικό αδιέξοδο, προκειμένου η χώρα να προχωρήσει μπροστά με αισιοδοξία.

Καταληκτικά, η ΣΕΚ καλεί την Πολιτεία, Κυβέρνηση και Βουλή, να αντικρίσουν το όλο ζήτημα με τη μέγιστη υπευθυνότητα και συναίνεση, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι  μπορούμε να τα καταφέρουμε και να εξέλθουμε νικητές.
 
(ΚΥΠΕ)

 
14834