ΣΙΚΑΠ: Έβαλαν λουκέτο αρκετά κέντρα αναψυχής στην Πάφο

Ο ΣΙΚΑΠ ξεκίνησε σειρά επαφών με τους βουλευτές Πάφου, για προώθηση των προβλημάτων του κλάδου

Σειρά επαφών με τους βουλευτές Πάφου έχει ξεκινήσει ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – με σκοπό την προώθηση των προβλημάτων του κλάδου που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΙΚΑΠ, η πανδημία χτύπησε σε μεγάλο βαθμό τα κέντρα αναψυχής με αποτέλεσμα πολλά από αυτά στην Πάφο να βάλουν λουκέτο, αφού δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που δημιούργησε ο κορωνοιός.

>>> Διαβάστε επίσης: Γραφεία, ξενοδοχείο, καταστήματα & εστιατόρια στην Κρατική Έκθεση <<<

Μετά το βουλευτή του ΔΗΚΟ Πάφου Χρύσναθο Σαββίδη, τον Βαλεντίνο Φακοντή βουλευτή του ΑΚΕΛ Πάφου, σήμερα Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Πάφου Χαράλαμπο Πάζαρο, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που τέθηκαν ενώπιον του, προστίθεται.

Ο ΣΙΚΑΠ θα συνεχίσει τις επαφές του και με την ολοκλήρωσή τους θα ανακοινώσει στα μέλη του αναλυτικά τα θέματα που τέθηκαν, τα αποτελέσματα αλλά και τις ενέργειες που θα αποφασιστούν.

Τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Πάφου Χαράλαμπο Πάζαρο επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου με τον εκτελεστικό γραμματέα Πέτρο Κεχριώτη.

(ΚΥΠΕ)

 
24979