Απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία «Tripadvisor Travellers Choice 2019»

Ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις από τον ανεξάρτητο διαδικτυακό τουριστικό οργανισμό Tripadvisor έλαβαν τα ξενοδοχεία της Louis Hotels. Στα βραβεία «Tripadvisor Travellers Choice 2019», με βάση τα σχόλια πελατών κατά το 2018, ανάμεσα στα καλύτερα 25 ξενοδοχεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην κατηγορία «Best All-Inclusive Resorts in Europe» συμπεριλήφθηκαν τρεις μονάδες του κυπριακού ομίλου. 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, ιδιαίτερα τιμητική ήταν η 7η θέση που απέσπασε στην πιο πάνω κατηγορία το Louis Ledra Beach, ενώ στη 12η θέση της σχετικής λίστας βρέθηκε το Louis Phaethon Beach και στην 18η θέση το Louis KerkyraGolf. To St. Elias Resort κατατάχθηκε ανάμεσα στα Top 25 «Best Family Hotels in Europe».  

>>> BLOOMBERG ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  <<<

Tεράστια διάκριση κατέκτησε και το King Jason Protaras το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο της Κύπρου ενώ στην 3η θέση παγκύπρια βρέθηκε το King Jason Paphos. Το King Jason Protaras βρέθηκε και στην πρώτη 25αδα των καλύτερων ξενοδοχείων στην Ευρώπη ενώ ανάμεσα στις διακρίσεις που έλαβε ήταν «Top Best Hotel Service in Europe» και «Τop Best Hotel for Romance in Europe». 

Eνδεικτικά, στη λίστα με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία της Κύπρου βρέθηκαν άλλες τέσσερεις μονάδες της Louis Hotels: το Louis Imperial Beach (10η θέση), το Louis Ledra Beach (13η θέση), The Royal Apollonia (22η θέση) και το Louis Phaethon (25η θέση).

Υψηλές διακρίσεις έλαβαν και τα ξενοδοχεία της Louis Hotels που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν η 5η θέση του Louis Kerkyra Golf και η 9η θέση του Sentido Louis Plago Beach στην κατηγορία «Top All-Inclusive Resorts in Greece».

Σημειώνεται πως, τα βραβεία «Tripadvisor Τravellers Choice Awards» θεωρούνται από τα πιο έγκυρα της τουριστικής βιομηχανίας καθώς δεν προσμετρούν τις απόψεις και βαθμολογίες μιας επιτροπής αλλά βασίζονται στην βαθμολογία και τις αξιολογήσεις των επισκεπτών. Για την κάθε κατηγορία προσμετράται η ποιότητα και η ποσότητα των αξιολογήσεων με τον κάθε νικητή να παραλαμβάνει πιστοποιητικό ποιότητας από τον οργανισμό που τα διοργανώνει. 

>>> ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ BRIEF <<<

Διακρίσεις και από την Booking.com
Την ίδια στιγμή, τα ξενοδοχεία της Louis Hotels διακρίθηκαν και από την Booking.com
, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων με τα «Guest Review Awards 2018». Συνολικά, την διάκριση έλαβαν 12 ξενοδοχεία της Louis Hotels τα οποία συγκέντρωσαν βαθμολογία πάνω από 8 με άριστα το 10. Τις ψηλότερες βαθμολογίες εξασφάλισε το Louis Althea Kalamies με 9.1/10, το King Jason Paphos με 8.9/10 και το Royal Apollonia με 8.9/10. Οι διακρίσεις της Booking.com βασίζονται και αυτές στις βαθμολογίες και αξιολογήσεις των επισκεπτών των ξενοδοχείων. 

Όλες οι διακρίσεις που λαμβάνουν οι μονάδες της Louis Hotels έρχονται ως επιστέγασμα της ανοδικής πορείας του ομίλου και των υψηλών προδιαγραφών φιλοξενίας που ακολουθούν όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου. 

 
4684
Thumbnail

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στην ξενοδοχειακή βιομηχανία. Σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση, την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019, Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Σύνδεσμοι Ξενοδόχων και συντεχνίες, θα συναντηθούν, στις 10 το πρωί, σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία.
 
Μετά τις άκαρπες διαπραγματεύσεις για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, είχε σήμερα πολύωρη συνάντηση με τους Προέδρους των ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ, το Γενικό Διευθυντή της ΟΕΒ, Μιχάλη Αντωνίου, και εκπρόσωπο του ΚΕΒΕ. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και συνεργάτες της Υπουργού Εργασίας

ad1mobile

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Την Τρίτη, 20 Αυγούστου, η Υπουργός Εργασίας είχε συναντηθεί και με τις συντεχνίες ΠΕΟ και ΣΕΚ.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, Χάρης Λοϊζίδης είπε ότι είχαν μια αρκετά εποικοδομητική συνάντηση με την Υπουργό. «Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και τη Δευτέρα, υπάρχει κοινή συνάντηση με τις συντεχνίες, στην παρουσία της Υπουργού Εργασίας και συνεργατών της», πρόσθεσε.
 
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Λοϊζίδης είπε ότι «υπάρχει καλή θέληση και από την πλευρά μας, να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση». 
 
Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ, Μιχάλης Αντωνίου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ είπε ότι κατά τη σημερινή συνάντηση εξήγησαν στην Υπουργό Εργασίας τις απόψεις τους πάνω στα αιτήματα των συντεχνιών, τις απόψεις τους για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη σύμβαση, όπως τις αντιλαμβάνεται η εργοδοτική πλευρά, και της είπαν το τι μπορούν να δεχτούν και τι είναι εκτός συζήτησης.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

ad2mobile

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Αντωνίου είπε ότι πρόθεση της Υπουργού Εργασίας είναι να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση.
 
«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση αλλά έχουμε τις γραμμές μας. Το βασικό που διαφοροποιεί αυτή την προσπάθεια από όλες τις προηγούμενες και που δημιουργεί ένα πρόσθετο βαθμό δυσκολίας, δυσανάλογο του απλώς ανανεώνω μια συλλογική σύμβαση είναι η απαίτηση των συντεχνιών να νομοθετηθούν μισθοί στο κλάδο. Αυτό προσθέτει ένα δυσανάλογα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, σε σύγκριση με όλες τις προηγούμενες ανανεώσεις συλλογικών συμβάσεων», κατέληξε.

ΚΥΠΕ - Δήμητρα Νικολάου
 

article 1