Απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία «Tripadvisor Travellers Choice 2019»

Ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις από τον ανεξάρτητο διαδικτυακό τουριστικό οργανισμό Tripadvisor έλαβαν τα ξενοδοχεία της Louis Hotels. Στα βραβεία «Tripadvisor Travellers Choice 2019», με βάση τα σχόλια πελατών κατά το 2018, ανάμεσα στα καλύτερα 25 ξενοδοχεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην κατηγορία «Best All-Inclusive Resorts in Europe» συμπεριλήφθηκαν τρεις μονάδες του κυπριακού ομίλου. 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, ιδιαίτερα τιμητική ήταν η 7η θέση που απέσπασε στην πιο πάνω κατηγορία το Louis Ledra Beach, ενώ στη 12η θέση της σχετικής λίστας βρέθηκε το Louis Phaethon Beach και στην 18η θέση το Louis KerkyraGolf. To St. Elias Resort κατατάχθηκε ανάμεσα στα Top 25 «Best Family Hotels in Europe».  

>>> BLOOMBERG ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  <<<

Tεράστια διάκριση κατέκτησε και το King Jason Protaras το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο της Κύπρου ενώ στην 3η θέση παγκύπρια βρέθηκε το King Jason Paphos. Το King Jason Protaras βρέθηκε και στην πρώτη 25αδα των καλύτερων ξενοδοχείων στην Ευρώπη ενώ ανάμεσα στις διακρίσεις που έλαβε ήταν «Top Best Hotel Service in Europe» και «Τop Best Hotel for Romance in Europe». 

Eνδεικτικά, στη λίστα με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία της Κύπρου βρέθηκαν άλλες τέσσερεις μονάδες της Louis Hotels: το Louis Imperial Beach (10η θέση), το Louis Ledra Beach (13η θέση), The Royal Apollonia (22η θέση) και το Louis Phaethon (25η θέση).

Υψηλές διακρίσεις έλαβαν και τα ξενοδοχεία της Louis Hotels που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν η 5η θέση του Louis Kerkyra Golf και η 9η θέση του Sentido Louis Plago Beach στην κατηγορία «Top All-Inclusive Resorts in Greece».

Σημειώνεται πως, τα βραβεία «Tripadvisor Τravellers Choice Awards» θεωρούνται από τα πιο έγκυρα της τουριστικής βιομηχανίας καθώς δεν προσμετρούν τις απόψεις και βαθμολογίες μιας επιτροπής αλλά βασίζονται στην βαθμολογία και τις αξιολογήσεις των επισκεπτών. Για την κάθε κατηγορία προσμετράται η ποιότητα και η ποσότητα των αξιολογήσεων με τον κάθε νικητή να παραλαμβάνει πιστοποιητικό ποιότητας από τον οργανισμό που τα διοργανώνει. 

>>> ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ BRIEF <<<

Διακρίσεις και από την Booking.com
Την ίδια στιγμή, τα ξενοδοχεία της Louis Hotels διακρίθηκαν και από την Booking.com
, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων με τα «Guest Review Awards 2018». Συνολικά, την διάκριση έλαβαν 12 ξενοδοχεία της Louis Hotels τα οποία συγκέντρωσαν βαθμολογία πάνω από 8 με άριστα το 10. Τις ψηλότερες βαθμολογίες εξασφάλισε το Louis Althea Kalamies με 9.1/10, το King Jason Paphos με 8.9/10 και το Royal Apollonia με 8.9/10. Οι διακρίσεις της Booking.com βασίζονται και αυτές στις βαθμολογίες και αξιολογήσεις των επισκεπτών των ξενοδοχείων. 

Όλες οι διακρίσεις που λαμβάνουν οι μονάδες της Louis Hotels έρχονται ως επιστέγασμα της ανοδικής πορείας του ομίλου και των υψηλών προδιαγραφών φιλοξενίας που ακολουθούν όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου. 

 
3112
Thumbnail

Η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Στυλιανού-Λοττίδη με έκθεσή της καλεί τον Γενικό Ελεγκτή να μην προχωρήσει στην καταρτισμό συμβάσεων απασχόλησης 20 εργοδοτουμένων αορίστου χρόνου, με την Ελεγκτική Υπηρεσία να απορρίπτει τη θέση της Επιτρόπου λέγοντας ότι η έκθεση «πάσχει εκ βάθρων».

ad1mobile

Σύμφωνα με την Ελεγκτική Υπηρεσία, ήδη οι 20 νέοι εργαζόμενοι πιάνουν δουλειά στις 2 Μαΐου, ενώ επισημαίνεται ότι η πρόσληψη των νέων εργαζομένων θα βοηθήσουν το έργο της υπηρεσίας, το 20% των θέσεων της οποίας παραμένουν κενές.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Σε σημερινή έκθεσή, κατόπιν εξέτασης παραπόνου της η Επίτροπος Διοικήσεως εισηγείται στον Γενικό Ελεγκτή να επανεξετάσει την απόφαση του και να μην προχωρήσει στον καταρτισμό των συμβάσεων απασχόλησης 20 εργοδοτουμένων ορισμένου χρόνο στην Ελεγκτική Υπηρεσία της Δημοκρατίας μέχρι την αποκρυστάλλωση των ζητημάτων που εγείρονται με το Τμήμα Διοίκησης και Προσωπικού.
 
Η κ. Λοττίδου υποβάλλει την έκθεση στο Γενικό Διευθυντή του ΥΠΟΙΚ και στη διεύθυνση του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού για σκοπούς διαβούλευσης με τον Γενικό Ελεγκτή στα πλαίσια της επανεξέτασης του όλου ζητήματος ως προς την προϋπόθεση καταρτισμού του αναγκαίου σχεδίου υπηρεσίας και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των υφισταμένων λειτουργών της υπηρεσίας που υπηρετούν στην κλίμακα Α8,Α10,Α11.
 
Συναφώς, στην έκθεσή της, η Επίτροπος Διοικήσεως διερωτάται κατά πόσο υπήρξε συμμόρφωση με τις πρόνοιες του οικείου Νόμου και διερωτάται κατά πόσον η πρόσληψη προσωπικού σε ιεραρχικά ανώτερες κλίμακες από αυτές που κατέχουν οι υφιστάμενοι υπάλληλοι στη βάση της πυραμίδας δύναται να δημιουργήσει θέματα στη ιεραρχική τους σχέση και να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.
 
Σε απαντητική ανακοίνωσή της, η Ελεγκτική Υπηρεσία σημειώνει ότι η έκθεση, 'πάσχει εκ βάθρων', προσθέτοντας πως «τούτο φαίνεται από τη θέση της ότι δήθεν οι 20 αυτές θέσεις αφορούν θέσεις πρώτου διορισμού».
 
«Ομοίως αυθαίρετοι και ανυπόστατοι είναι οι ισχυρισμοί της Επιτρόπου ότι δήθεν τα προσόντα και τα καθήκοντα της θέσης καθορίζονται μετά από συλλογικές διαβουλεύσεις. Αυτό, στο οποίο κτίζει όλη την επιχειρηματολογία της, είναι αποκύημα φαντασίας και δεν στηρίζεται στο σχετικό νόμο, ουσιώδεις πρόνοιες του οποίου παραγνωρίζει», προσθέτει.
 
Για τους όρους απασχόλησης, (μισθός, ωράριο εργασίας, άδειες κλπ), η Ελεγκτική Υπηρεσία σημειώνει πως «προφανώς είναι αυτοί που ισχύουν για όλους τους έκτακτους, όλης της Δημόσιας Υπηρεσίας».

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

 

Χαρακτηρίζει ως «εντελώς ανυπόστατες και ασύνδετες» τις αναφορές της Επιτρόπου για τη δήθεν ιεραρχική σχέση των 20 εργοδοτουμένων ορισμένου χρόνου με τους μόνιμους υπαλλήλους.

ad2mobile

«Προφανώς η Επίτροπος συγχέει τη σημασία της λέξης ‘ιεραρχία’ με την «αρχαιότητα» όταν αναφέρει ότι σε μία Υπηρεσία όλοι έχουν μεταξύ τους σχέση ιεραρχίας», αναφέρει.

Όπως αναφέρει η Ελεγκτική Υπηρεσία, «είναι κρίμα που μέσα από μία επιδερμική προσέγγιση τόσο σοβαρών θεμάτων η Επίτροπος οδηγεί σε απαξίωση τον τόσο μεγάλης σημασίας θεσμό που υπηρετεί».
 
ΚΥΠΕ

article 1