Συναλλαγές: Αφήνουν το cash οι Κύπριοι και στρέφονται στις κάρτες

Όλα όσα είπε στην εκπομπή Business Hour by Brief ο Μάρκος Σιαρλής

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Ρουσιά/DigitalTV

Για τη νέα προσθήκη στην οικογένεια καρτών της Τράπεζας Κύπρου, αλλά και για την αυξανόμενη προτίμηση των Κυπρίων στις ψηφιακές πληρωμές, μίλησε μεταξύ άλλων στη Digital, ο Διευθυντής Υπηρεσίας Καρτών Τράπεζας Κύπρου, Μάρκος Σιαρλής.

Ο κ. Σιαρλής μιλώντας στην εκπομπή Business Hour by Brief, σημείωσε μεταξύ άλλων πως το τελευταίο διάστημα, λόγω της πανδημίας παρατηρείται στροφή στις ψηφιακές πληρωμές. 

17:53 - 18:22  Οι δύο νέες κάρτες Aegean mastercards της Τράπεζας Κύπρου γνωστές και ως combrant κάρτες είναι ένα υβριδικό  μεταξύ μιας παραδοσιακής κάρτας πληρωμών και μιας κάρτας επιβράβευσης. Η κάθε συναλλαγή θα ανταμείβεται με μίλια, μπορούν να εξαργυρωθούν στο πρόγραμμα της Aegean Miles and bonus η στην star airlines καθώς και σε άλλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις», σημείωσε ο κ. Σιαρλής. 

Την ίδια ώρα, ο κος Σιαρλής αναφέρθηκε και στα προνόμια που θα απολαμβάνουν οι κάτοχοι των καρτών Aegean Mastercard και Aegean Mastercard Business.

«Ανάμεσα στα οποία είναι η επιλογή θέσης του αεροσκάφος, η προτεραιότητα στα σημεία ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου γνωστά και ως fast track, αλλά και την δωρεάν είσοδο σε αίθουσες αναμονής. Επιπρόσθετα σίγουρα δε λήγουν τα υπόλοιπα προνόμια που έχουν οι πιστωτικές κάρτες μας, όπως είναι η δωρεάν ασφάλεια ταξιδιού, και δωρεάν ασφάλεια προστασίας αγορών», είπε. 

Για απόκτηση της κάρτας, το κοινό θα πρέπει να επισκεφθεί το υποκατάστημα στο οποίο διατηρεί τους λογαριασμούς του και να ζητήσει την Aegean Mastercard ή την Aegean Mastercard Business.

Όραμα της Τράπεζας Κύπρου, είναι να συνεχίσει να πρωτοπορεί στην τοπική αγορά, παρέχοντας κορυφαίες λύσεις στο ψηφιακό χώρο βοηθώντας πάντοτε τους πελάτες να εκτελούν πληρωμές με ασφάλεια και με μεγαλύτερη ευκολία, όπως κατέληξε ο κος Σιαρλής. 

Δείτε εδώ όσα ανέφερε ο κ. Μάρκος Σιαρλής:

Την εκπομπή Business Hour by Brief φέρνει κοντά σας η RCB

 
21620