Συνάντηση ΓΓ ΑΚΕΛ με αντιπροσωπεία του Κλάδου Υπαλλήλων ΥΠΕΞ

Η αντιπροσωπεία παρέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κλάδος

Ο ΓΓ της ΚΕ ΑΚΕΛ συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του Κλάδου Υπαλλήλων του Υπουργείου Εξωτερικών η οποία παρέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κλάδος.

Ο Στέφανος Στεφάνου υπογράμμισε τη σημασία που έχει το Υπουργείο Εξωτερικών ως ένας νευραλγικός τομέας για αντιμετώπιση των συνεχών προκλήσεων λόγω της τουρκικής κατοχής, αλλά και για ανάδειξη της Κύπρου ως μέλους της διεθνούς κοινότητας που εργάζεται για επικράτηση του διεθνούς δικαίου, δίκαιης ανάπτυξης, και επικράτηση της ειρήνης.

Για να μπορέσει το Υπουργείο Εξωτερικών να διαδραματίσει αυτό το ρόλο, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και επιλυθούν επαρκώς τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Κλάδο.  Σε αυτά τα πλαίσια οι βουλευτές του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις στην Επιτροπή Εξωτερικών έχουν εγγράψει σχετικό θέμα προς αυτεπάγγελτη εξέταση.

Στη συνάντηση από μέρους του ΑΚΕΛ συμμετείχαν επίσης το μέλος της Γραμματείας και του Πολιτικού Γραφείου, βουλευτής, Άριστος Δαμιανού, και η επικεφαλής του Τομέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Πολιτικής, μέλος της ΚΕ, Βέρα Πολυκάρπου

 
17486