Συνάντηση Καρούσου - ΚΟΑ για νέους δρόμους στο γήπεδο Λεμεσού

Το οδικό δίκτυο βρίσκεται αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός χρονικού πλαισίου 19 μηνών

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού για συζήτηση του θέματος που αφορά στο οδικό δίκτυο που θα συνδέει το νέο γήπεδο Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού ενημερώθηκε από τους καθ’ ύλην αρμόδιους λειτουργούς του Υπουργείου για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του οδικού δικτύου το οποίο βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανάθεσης των προσφορών και αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά φάσεις εντός χρονικού πλαισίου 19 μηνών.  Η πρώτη φάση θα διαρκέσει εννέα μήνες και το συγκεκριμένο μέρος του οδικού δικτύου θα μπορεί να αξιοποιηθεί από το κοινό με την έναρξη λειτουργίας του σταδίου.

Η αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού εξέφρασε την ικανοποίησή της τόσο για την πορεία υλοποίησης του έργου όσο και για τον όλο σχεδιασμό που υπάρχει και ο οποίος αποσκοπεί στη διευκόλυνση της πρόσβασης των οπαδών από και προς το νέο γήπεδο Λεμεσού.

pio.gov.cy