Συνεχίζονται κανονικά τα έργα για το νέο γήπεδο Λεμεσού (ΦΩΤΟΣ)

Ικανοποίηση ΚΟΑ και ομάδων Λεμεσού για την πορεία εργασιών νέου γηπέδου

Το όνειρο χιλιάδων Λεμεσιανών παίρνει σάρκα και οστά, δήλωσε σήμερα (16/7) ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μετά από ενημέρωση των διοικήσεων των τριών ομάδων της πόλης, για την πορεία των κατασκευαστικών εργασιών στο νέο γήπεδο, στο Κολόσσι.
 
Μέλη του ΔΣ του ΚΟΑ και οι διοικήσεις των ομάδων είχαν το πρωί της Πέμπτης (16/7) σύσκεψη στο χώρο του εργοταξίου και ακολούθως περιόδευσαν στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, που αναμένεται να είναι έτοιμο την άνοιξη του 2022.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Όπως είπε ο κ.Μιχαηλίδης, «το όνειρο χιλιάδων Λεμεσιανών παίρνει σάρκα και οστά, αφού εδώ πίσω μας ήδη φαίνεται ότι οι εργασίες προχωρούν».

α


 «Έχουμε ενημερωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τους υπευθύνους των Δημοσίων Έργων, τον εργολάβο, τη δική μας ομάδα τεχνικών και έχουν απαντηθεί πάρα πολλές ερωτήσεις και απορίες των τριών ομάδων που θα χρησιμοποιούν το γήπεδο», συμπλήρωσε.
 
Σαν ΚΟΑ, συνέχισε, «εκφράζουμε την απόλυτη μας ικανοποίηση για την πορεία των εργασιών» και διαβεβαίωσε πως ο οργανισμός θα παρακολουθεί στενά τις εργασίες για το έργο και θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τις ομάδες. α

Τέλος σημείωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για το έργο και έχει ζητήσει να ενημερωθεί σχετικά σε πρόσφατη σύσκεψη στο Προεδρικό.
 
Ο Πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, δήλωσε από την πλευρά του ότι «το όνειρο των Απολλωνιστών και των άλλων ομάδων να παίρνει σάρκα και οστά και είμαστε ενθουσιασμένοι που προχωρά βάσει προγράμματος, παρά την καθυστέρηση λόγω της πανδημίας».
 
«Είμαστε ευχαριστημένοι που πολύ σύντομα θα έχουμε το γήπεδο το οποίο όλοι θέλουμε στη Λεμεσό», συμπλήρωσε. α

Ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου της ΑΕΛ, Δημήτρης Καλλής ανέφερε εξάλλου πως  κατά τη σύσκεψη λήφθηκαν διαβεβαιώσεις για επίλυση κάποιων «μικροπροβλημάτων που συναντήσαμε» και εξέφρασε τη συγκίνηση του για την παρουσία του στο χώρο.

>>> Οι οικονομικές εξελίξεις σήμερα <<<
 
«Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμάς τους ΑΕΛίστες αλλά και των άλλων ομάδων και πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ καλή δουλειά», ανέφερε.
 
Τέλος, ο Πρόεδρος του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου, ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για την ενημέρωση και ευχήθηκε όπως όλα πάνε καλά με τα κατασκευαστικά έργα, ώστε το αργότερο μέχρι τον Μάιο του 2022 να παραδοθεί το νέο γήπεδο της Λεμεσού.

ΚΥΠΕ - Σταύρος Κονιώτης
 

 
10049
Thumbnail