Τα έσοδα της διοργάνωσης UNDER THE STARS ανήλθαν στις €5,630

Απόλυτα επιτυχής η 6η φιλανθρωπική διοργάνωση «UNDER THE STARS»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η φιλανθρωπική διοργάνωση «UNDER THE STARS», που διοργανώθηκε για 6η χρονιά από το «GARDEN Day & Night» στις 23 Μαΐου 2022 για την ενίσχυση των προγραμμάτων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής της Κύπρου όπως Αρχηγοί Κομμάτων, Βουλευτές, Πρέσβεις Δημάρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και πλήθος Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, εκπροσώπων εταιριών, φίλων και υποστηρικτών του Πολυδύναμου Λευκωσίας.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την βραδιά κάτω από τα άστρα του καλοκαιρινού κήπου του «Garden» σε ρυθμούς 80ς και 90ς από τον Dj Dino G.

βωψ

Τα έσοδα της διοργάνωσης ανήλθαν στις €5,630 και τα έξοδα στις €1.899,93 Τα καθαρά Έσοδα ανήλθαν στις €3.730,07. (Αρ. άδειας διενέργειας εράνου 11/2022). Τα έσοδα θα διατεθούν για τις συνδρομές συμμετοχής και εξυπηρέτησης των πιο ευάλωτων ομάδων στα προγράμματα του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας (βρέφη, νήπια, παιδιά, άτομα τρίτης ηλικίας, μετανάστες, πρόσφυγες, οικογένειες -μονογονεϊκές τρίτεκνες και πολύτεκνες- με στόχο τη μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού και την ομαλή κοινωνική ένταξη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές της βραδιάς, ξεκινώντας από τη διεύθυνση του Garden Day & Night, στον χορηγό επικοινωνίας Mix Fm και ιδιαίτερα στον κύριο Ντίνο Γεωργίου, γνωστό σε όλους, ως Dj Dino G, για τη μουσική επένδυση της βραδιάς, στον κ. Μιχάλη Κλεάνθους, από την Pepper Sneeze Multimedia για το σχεδιασμό του προωθητικού υλικού της διοργάνωσης.