Τα Κέντρα Αναψυχής της Λάρνακας συστρατεύονται με ΠΑΣΙΚΑ

Ποιος ο λόγος

Με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ) συστρατεύονται οι ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής της επαρχίας Λάρνακας.
 
Σε ανακοίνωση τους οι ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής της επαρχίας Λάρνακας  αναφέρεται ότι «η επιθυμία πολλών ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής της Επαρχίας να συστρατευθούν και να πορευθούν από τώρα και στο εξής μαζί με την πλέον αναγνωρισμένη οργάνωση της Βιομηχανίας των Κέντρων Αναψυχής δηλαδή τον ΠΑΣΙΚΑ επισημοποιήθηκε κατά τη διάρκεια χθεσινής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Φάνου Λεβέντη».

>>> Διαβάστε επίσης: Στο Υπουργικό νέα σχέδια για ανέργους με επιδότηση πέραν του 75% <<<

Αφού αναφέρεται πως ήδη έγινε η εγγραφή των πρώτων μελών στον Σύνδεσμο, σημειώνεται ότι «ορίστηκε προσωρινή Επαρχιακή Επιτροπή η οποία δήλωσε έτοιμη να εργαστεί σκληρά και σε συνεργασία με τον ΠΑΣΙΚΑ για να φέρουν τη Λάρνακα και τους ιδιοκτήτες των Κέντρων Αναψυχής της επαρχίας, εκεί που πρέπει και τούς αξίζει. Πολύ σύντομα θα αρχίσουν στη Λάρνακα επαφές με αξιωματούχους και άλλους φορείς της επαρχίας ώστε να στηθούν γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ όλων των πλευρών».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «θα πρέπει να είναι πλήρως κατανοητή η ξεκάθαρη και διαχρονική θέση του ΠΑΣΙΚΑ που δεν είναι άλλη, από την δεδομένη και δεδηλωμένη διάθεση, πρόθεση και βούληση για συνεργασία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα».
 
Σημειώνεται ακόμα ότι «ο ΠΑΣΙΚΑ της επαρχίας Λάρνακας είναι στη διάθεση των αρμοδίων της πόλης για συζήτηση οποιουδήποτε θέματος αφορά τη λειτουργία της βιομηχανίας των Κέντρων Αναψυχής».

(ΚΥΠΕ)

 
10793
Thumbnail