Τα ωράρια των τραπεζών και οι επόμενες τραπεζικές αργίες

Κάθε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ακολουθεί το δικό του ωράριο

Μετά από έξι ημέρες αργιών τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανοίγουν σήμερα (2/5) για εξυπηρέτηση του κοινού. Μάλιστα, κάποιες τράπεζες, υιοθετώντας το θερινό ωράριο, θα έχουν διαφοροποιημένο ωράριο λειτουργίας, το οποίο και θα ισχύσει μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου. Η Brief, με αφορμή το γεγονός αυτό καταγράφει τα ωράρια λειτουργίας όλων των τραπεζών, καθώς και τις επόμενες τραπεζικές αργίες μέχρι το τέλος του χρόνου.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

Σε ό,τι αφορά την Τράπεζα Κύπρου, αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και μερικά χρόνια έχει υιοθετήσει μόνιμο ωράριο λειτουργίας το οποίο έχει ως εξής:

 • Δευτέρα-Πέμπτη: 8.00 π.μ. – 2.30 μ.μ.
 • Παρασκευή: 8.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.

Σε αντίθεση με την Τράπεζα Κύπρου, η Ελληνική Τράπεζα διαφοροποιεί το ωράριο της δύο φορές τον χρόνο. Έτσι από σήμερα υιοθετεί το θερινό ωράριο της το οποίο μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει ως εξής:

 • Δευτέρα-Παρασκευή: 8.15 π.μ. – 1.30 μ.μ.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες τράπεζες, σημειώνεται πως Alpha Bank και AstroBank έχουν το ίδιο ωράριο με την Τράπεζα Κύπρου (Δευτέρα-Πέμπτη: 8.00 π.μ. – 2.30 μ.μ. και Παρασκευή: 8.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.), ενώ Ancoria Bank και RCB Bank ακολουθούν το εξής ωράριο λειτουργίας:

 • Ancoria Bank: Δευτέρα – Πέμπτη, από τις 08.30 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ. και Παρασκευή από τις 8.30 π.μ. έως την 1.30 μ.μ.
 • RCB Bank: Δευτέρα - Παρασκευή, από τις 09.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Οι επόμενες αργίες
Όσον αφορά τις επόμενες τραπεζικές αργίες για φέτος, σύμφωνα με την εγκύκλιο της Κεντρικής Τράπεζες, αυτές είναι:

 • Δευτέρα, 17 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος).
 • Πέμπτη, 15 Αυγούστου (Κοίμηση της Θεοτόκου).
 • Τρίτη, 1 Οκτωβρίου (Επέτειος της Κυπριακής Ανεξαρτησίας).
 • Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου (Εθνική Εορτή).
 • Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου (Χριστούγεννα).
 • Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου (Επομένη των Χριστουγέννων).
Μάριος Αδάμου
 
3462
Thumbnail

Το επίσημο αίτημα ολόκληρης της Επαρχίας Πάφου, με πολύ ξεκάθαρο τρόπο, έθεσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος για το θέμα της κατασκευής της Μαρίνας ώστε με το ίδιο έργο να κατασκευαστεί τόσο η Μαρίνα όσο και η προβλήτα. Ο κ . Φαίδωνος αναφέρθηκε στο Υφυπουργείο Τουρισμού που ξεκίνησε την διαδικασία για να βγεί σε προσφορές προκειμένου να βρεθεί εκείνος ο τεχνοκράτης και εκείνη η ομάδα ώστε να ετοιμάσει τους όρους για τις προσφορές για την νέα μαρίνα της Πάφου.

ad1mobile

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

 

Τούτη  είπε, είναι η ώρα, ώστε  αυτός, που θα κερδίσει για να κατασκευάσει την Μαρίνα της Πάφου στην περιοχή των Ποτίμων μέσα στους όρους να συμπεριληφθεί και η κατασκευή προβλήτας στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Ο Δήμαρχος Πάφου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως η κατασκευή τόσο της μαρίνας στην περιοχή Ποτίμων όσο και της προβλήτας στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου πρέπει να γίνουν από τον ίδιο προσφοροδότη, μέσα από την ίδια διαδικασία και αφού θα πάρει τεράστια κίνητρα πολεοδομικά και οικονομικά στα Πότιμα.

>>> Οικονομία Κύπρος - Επιλεγμένη ροή ειδήσεων Brief <<<

 

ad2mobile

Σύμφωνα με τον κ. Φαίδωνος μέσα σε αυτές τις προσφορές και την διαδικασία να συμπεριληφθεί και η προβλήτα προσθέτοντας πως είναι ο μοναδικός τρόπος η Επαρχία Πάφου ταυτόχρονα με το ίδιο έργο να αποκτήσει και Μαρίνα και Προβλήτα. 

ΚΥΠΕ

article 1