Τι συζητά σήμερα (7/11) η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών

Συνεχίζεται σήμερα (7/11) η συζήτηση για τον τον κρατικό προϋπολογισμό 2023, όπου ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών θα παρουσιαστούν ο προϋπολογισμοί του Υπουργείου Υγείας, της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου και του Γραφείου Επιτρόπου Νομοθεσίας

>>> Διαβάστε αυτούσια την ατζέντα <<<

Να υπενθυμίσουμε πως ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης είχε παρουσιάσει ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2023 (Διαβάστε εδώ όσα ειπώθηκαν κατά την πρώτη συνεδρία).

Η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 28 Νοεμβρίου, ενώ μέχρι τότε η Επιτροπή Οικονομικών θα συνεδριάζει 2 φορές την εβδομάδα. 

 

>>> Διαβάστε εδώ όλες όσα προηγήθηκαν και όλες τις εξελίξεις με τον κρατικό προϋπολογισμό 2023 <<<

Την Επιτροπή θα απασχολήσει επίσης νομοσχέδια για τουτς προϋπολογισμούς του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, και του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης. 

Παράλληλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών θα συζητήσουν αποδεσμεύσεις κονδυλίων για το Υπουργείο Μεταφορών, το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, το Υφυπουργείο Έρευνας, το Υπουργείο Γεωργίας, το Υπουργείο Ενέργειας και το Υπουργείο Εξωτερικών. 

Ταυτόχρονα θα συζητηθεί και η εξαίρεση από την απαγόρευση πλήρωσης κενών θέσεων που ζήτησαν το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Δήμος Λατσιών και το Υπουργείο Εσωτερικών για το Τμήμα Κτηματολογίου και για τις Τεχνικές Υπηρεσίες. 

Διαβάστε αυτούσια την ατζέντα:

 
24345