Τι θα συζητήσει σήμερα (24/1) η Κοιν. Επιτροπή Οικονομικών

Με «βαριά» ατζέντα συνεδριάζει σήμερα (24/1) η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών. 

>>> Διαβάστε εδώ αυτούσια τη σημερινή ατζέντα <<<

Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών της Δευτέρας (24/1) τόσο για το θέμα της εκταμίευσης της δεύτερης δόσης για το Σχέδιο Ανάκαμψης, όσο και για το καθεστώς λειτουργίας και εποπτείας των εταιρειών διαχείρισης πιστωτικών διευκολύνσεων. Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ της Brief ΕΔΩ.

Προϋπολογισμοί

Παράλληλα, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, θα συζητήσει σχετικά με τον προϋπολογισμό της ΑΗΚ, του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, αλλά και θα λάβει τελική απόφαση για τους προϋπολογισμούς της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών, της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού και του Ειδικού Ταμείου του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία. 

Αποδέσμευση Κονδυλίων 

Στην σημερινή (24/1) ατζέντα της Επιτροπής προστίθενται η συζήτηση για αποδέσμευση κονδυλίων για τη Στατιστική Υπηρεσία, το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου, το Τμήμα Αλιείας, του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Οικονομικών – Συγχρηματοδοτούμενα Έργα, Διοίκηση αλλά και για το Υπουργείο Γεωργίας. 

Εξαίρεση από την απαγόρευση πλήρωσης κενών θέσεων

Ταυτόχρονα θα συζητήσει για εξαίρεση από την απαγόρευση Πλήρωσης Κενών Θέσεων για το Υπουργικό Συμβούλιο, το Υφυπουργείο Έρευνας, το Υπουργείο Μεταφορών, την Δικαστική Υπηρεσία, την Ελεγκτική Υπηρεσία, το Υπουργείο Εξωτερικών και για το Υφυπουργείο Τουρισμού. 

 

Διαβάστε εδώ αυτούσια τη σημερινή ατζέντα:

 
20782