Τμ. Τελωνείων: Εντιμη και αποτελεσματική ήταν η Ζέτα Αιμιλιανίδου

Δύο πρόσωπα, που δούλεψαν μαζί με τη Ζέτα Αιμιλιανίδου στο Τμήμα Τελωνείων, προσήλθαν για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και σε δηλώσεις τους, εξήραν την αποτελεσματικότητα της. 

Ο Νίκος Λειβαδιώτης, που είναι παραπληγικός, έφθασε νωρίς το πρωί μαζί με τον συνάδελφό του στο Τμήμα Τελωνείων Νίνο Μαυρουδή, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας για το ύστατο χαίρε στην τέως Υπουργό Εργασίας.

Έζησα τη Ζέτα όταν προσελήφθηκα στο Τμήμα Τελωνείων, ανέφερε ο Νίκος Λειβαδιώτης ο οποίος μετά βίας συγκρατούσε τους λυγμούς του.

"Ήταν ένας τίμιος άνθρωπος, προσιτός, πάντα με χαμόγελο, πάντα με στοργή. Η Κύπρος έχασε έναν αξιοπρεπή πολιτικό που ό,τι σου έλεγε το έφερνε εις πέρας χωρίς πολλά λόγια", είπε.

Ο Νίκος Μαυρουδής γνώρισε τη Ζέτα το 1975, όταν φοιτούσαν στο ίδιο Πανεπιστήμιο, ενώ προσελήφθη τον ίδιο καιρό μαζί της στο Τμήμα Τελωνείων το 1979. Μετά τη μετάβασή της στο Τμήμα ΦΠΑ, αργότερα επέστρεψε Διευθύντρια του Τμήματος. 

>>Διαβάστε επίσης: Το τελευταίο αντίο στην Ζέτα - Σε εξέλιξη η κηδεία (Φωτογραφίες)<<

"Οξυδερκής και, θα το πω, με μνήμη ελέφαντα", είπε και πρόσθεσε "οφείλω να πω ότι ήταν πολύ προσιτή σε όλους τους συναδέλφους και βοηθητική για όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα πολύ αυστηρή".

ΚΥΠΕ

 
24979