Τσιρίδου: Ιστορική μέρα το πρώτο ταξίδι της ακτοπλοϊκής σύνδεσης

Με αφορμή το πρώτο ταξίδι της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, η βουλεύτρια του ΔΗΣΥ, Φωτεινή Τσιρίδου, σχολιάζει το πρώτο ταξίδι ως μία ιστορική ημέρα για  την Κύπρο με κέντρο τη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει στις δηλώσεις της, οι επίμονες προσπάθειες της κυβέρνησης, η μεθοδική δουλειά του Υφυπουργείου Ναυτιλίας με τον Υφυπουργό Βασίλη Δημητριάδη στο τιμόνι, η πρωτοπόρος σκέψη των εμπνευστών αυτής της πρωτοβουλίας και ανθρώπων της παράταξης μας Νίκου Τορναρίτη και Αννίτας Δημητρίου, αλλά  και η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων φέρνουν ένα αποτέλεσμα που θα μνημονεύεται για χρόνια. 

Διαβάστε αυτούσια την δήλωση της βουλεύτριας Τσιρίδου:

«Πέρασαν 21 ολόκληρα χρόνια για να συνδεθεί μέσω  θάλασσας ξανά η Κύπρος με την Ελλάδα. 

Η χθεσινή ημέρα είναι ιστορική αφού η Κύπρος, με κέντρο τη Λεμεσό,  αποκτά ξανά θαλάσσια σύνδεση με ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης, τον Πειραιά μέσω βολικών δρομολογίων. 

Οι επίμονες προσπάθειες της κυβέρνησης, η μεθοδική δουλειά του Υφυπουργείου Ναυτιλίας με τον Υφυπουργό Βασίλη Δημητριάδη στο τιμόνι, η πρωτοπόρος σκέψη των εμπνευστών αυτής της πρωτοβουλίας και ανθρώπων της παράταξης μας Νίκου Τορναρίτη και Αννίτας Δημητρίου, αλλά  και η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων φέρνουν ένα αποτέλεσμα που θα μνημονεύεται για χρόνια. 

Μεγαλώνουμε, επεκτεινόμαστε, βελτιωνόμαστε και δυναμώνουμε. 

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι -όπως πάντοτε- συνταξιδιώτης αλλά και καπετάνιος σε αυτό το μακρύ ταξίδι που οδηγεί την Κύπρο σε ήρεμα και βιώσιμα νερά».
 

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων:

 
21684