Τζώρτζια: Με Αβέρωφ ΠτΔ η σταθερότητα θα συνεχιστεί

Ο δρόμος που ακολουθούμε έχει αποτελέσματα αλλά κυριότερα έχει και μέλλον

Σε δήλωση προέβη η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, Εκπροσώπου Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για προϋπολογισμό και οικονομία της χώρας.

Αυτούσια η δήλωση της:

Ενόψει των δύσκολων συνθηκών που έχει μπροστά της και η κυπριακή όπως και η παγκόσμια οικονομία, η κυβέρνηση καταθέτει έναν προϋπολογισμό απόλυτα ισορροπημένο με άξονα μια υγιή και εύρωστη οικονομία που καθιστά τη χώρα ακόμη πιο έτοιμη και προετοιμασμένη για να ανταπεξέλθει στις επιπτώσεις μιας μεγάλης γεωπολιτικής κρίσης.

Αποδεικνύουμε μια ακόμη φορά, μέσω των συνεχόμενων θετικών ρυθμών ανάπτυξης, της μείωσης της ανεργίας, των πλεονασμάτων και της μείωσης του δημοσίου χρέους ότι κρατάμε τη χώρα σε σταθερή τροχιά.

Και με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ως τον επόμενο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, αυτή η σταθερότητα θα συνεχιστεί. Με όχημα μια δυνατή οικονομία, για να μπορούμε να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη, να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη τόνωση στο οικονομικό περιβάλλον σε όλους τους τομείς, να ελαφρύνουμε τη μεσαία τάξη με στοχευμένες φοροαπαλλαγές. Όχι με λόγια αλλά με χειροπιαστές πολιτικές.

Ο δρόμος που ακολουθούμε έχει αποτελέσματα αλλά κυριότερα έχει και μέλλον. Με τον Αβέρωφ Νεοφύτου στο τιμόνι για την Κύπρο του Αύριο.