Τζώρτζια: Ψηφίστε Αβέρωφ για να συνεχιστεί η σταθερότητα

Η οικονομία μας είναι δυνατή, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, μείωση της ανεργίας και του δημόσιου χρέους, αναφέρει

Ο προϋπολογισμός που έχει καταθέσει η κυβέρνηση ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων είναι ένας προϋπολογισμός-ασπίδα απέναντι στις δύσκολες μέρες που έρχονται, αναφέρει στην γραπτή της δήλωση η Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου για τον προϋπολογισμό και την οικονομία.

>>Διαβάστε επίσης: Προϋπολογισμός 2023: Εγκρίνεται – Συγκεντρώνει ήδη 30 ψήφους<<

Όπως αναφέρει στην γραπτή της δήλωση, η οικονομία μας σήμερα είναι δυνατή, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, μείωση της ανεργίας και του δημόσιου χρέους.  

>>> Διαβάστε εδώ όλες τις ομιλίες <<<

Για να έχουμε ακριβώς αυτά τα θετικά αποτελέσματα, μια είναι η επιλογή, ο Αβέρωφ Νεοφύτου ως ο επόμενος Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, αυτή η σταθερότητα να συνεχιστεί, προσθέτει η Εκπρόσωπος.

Διαβάστε αυτούσια την γραπτή δήλωση της Εκπροσώπου:

«Ο προϋπολογισμός που έχει καταθέσει η κυβέρνηση ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων είναι ένας προϋπολογισμός-ασπίδα απέναντι στις δύσκολες μέρες που έρχονται. Η οικονομία μας σήμερα είναι δυνατή. Με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, μείωση της ανεργίας και του δημόσιου χρέους.  

Μια οικονομία υγιής που μας δίνει τη δυνατότητα να τονώσουμε ακόμη περισσότερο το κοινωνικό κράτος, να ελαφρύνουμε τη μεσαία τάξη με στοχευμένες φοροαπαλλαγές, στηρίζοντας εν τέλει έμπρακτα το σύνολο της κοινωνία μας. 

Αυτός είναι ο δρόμος που έχουμε ακολουθήσει μέχρι σήμερα και αυτός είναι που θα ακολουθήσουμε και στο μέλλον. 

Για να έχουμε ακριβώς αυτά τα θετικά αποτελέσματα, μια είναι η επιλογή. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ως ο επόμενος Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, αυτή η σταθερότητα να συνεχιστεί».

 

 
25008