Ξεκινά το Limassol Boat Show 2022: Τι μπορείτε να δείτε

Πραγματοποιείται στη μαρίνα Λεμεσού το Limassol Boat Show 2022, 14-16 Οκτώβριου - Αναμένεται ρεκόρ επισκεψιμότητας

ΓΡΑΦΕΙ Η
ΞΕΝΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της 7ης έκθεσης σκαφών Limassol Boat Show 2022, που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και θα φιλοξενηθεί στη Μαρίνα Λεμεσού από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Μαρίνας Λεμεσού, κα Αθηνά Κακόψητου βρέθηκε στην εκπομπή Business Hour By Brief σημειώνοντας πως  είναι με μεγάλη χαρά που η Μαρίνα Λεμεσού διοργανώνει σε συνεργασία με την Dacor Advertising & Media διοργανώνουν το Limassol Boat Show 2022.
«Σήμερα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια με την παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Βασίλη Δημητριάδη και του δημάρχου Λεμεσού και άλλα σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και όχι μόνο στις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ», σημείωσε.

Το Σάββατο και Κυριακή, η έκθεση για τον κόσμο θα είναι ανοικτή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ. Επίσης σημείωσε πως η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν ενώ για τα σούπερ γιοτ θα χρειαστεί μια εγγραφή για όσους θα μπουν μέσα.

Επίσης, ανέφερε πως την προηγούμενη έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 35.000 ντόπιους και διεθνείς επισκέπτες.

Τι μπορείτε να δείτε στο Limassol Boat Show 2022

Κληθείσα να αναφέρει τι μπορούν να δουν σε αυτή την έκθεση οι επισκέπτες, σημείωσε πως θα υπάρχουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα σε ολόκληρο τον κλάδο, από ρυμουλκούμενα σκάφη έως σούπερ γιοτ, ενώ για τους λάτρεις της αδρεναλίνης προϊόντα ψυχαγωγικής αλιείας και καταδύσεων, εξοπλισμό θαλάσσιων σπορ, τζετ σκι, αξεσουάρ και πολλά άλλα.

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι φέτος έχει καταγραφεί ρεκόρ συμμετεχόντων με περισσότερες από 12 εταιρείες του εξωτερικού να δίνουν το παρόν τους.
Τέλος σημείωσε πως πλατινένιος χορηγός στην φετινή έκθεση είναι η E-cars Cyprus η οποία εμπλούτισε την έκθεση με Super Cars.

Δείτε την συνέντευξη της κας Κακόψητου:

 

 
24326