Υπ. Γεωργίας:Συζήτησε για τις Εκταρικές και Κεφαλικές επιδοτήσεις

Στην συνάντηση του Υπουργού Γεωργίας με τον Επίτροπο των Αγροτικών Πληρωμών και τα μέτρα στήριξης του αγροτικού τομέα

Στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων που πραγματοποιεί ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέας Κυπριανού με φορείς-συνεργάτες του ΚΟΑΠ, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κώστα Καδή, καθώς και με στελέχη του Υπουργείου και του ΚΟΑΠ.

Μεταξύ άλλων, οι δύο πλευρές επικεντρώθηκαν στην κοινή προσπάθεια των δύο, ώστε να υλοποιηθούν, το συντομότερο δυνατό, τα μέτρα που θα λάβει η Κυβέρνηση για περαιτέρω στήριξη του αγροτικού τομέα. Σε αυτά τα μέτρα περιλαμβάνονται και οι Εκταρικές και Κεφαλικές επιδοτήσεις των γεωργών και των κτηνοτρόφων αντίστοιχα, οι οποίες αναμένεται να αρχίσουν στις αρχές Δεκεμβρίου.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και περαιτέρω αναβάθμισης της συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου και ΚΟΑΠ, αφού μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει συμφωνία αναδοχής για μέτρα που χειρίζεται ο ΚΟΑΠ. Η κοινή δράση και η συναντίληψη των δύο φορέων, αναμένεται να επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον αγροτικό μας κόσμο.

 
22330