ΥΠΕΣ: Ενέργειες για εξασφάλιση στέγης σε άστεγο ηλικιωμένο

Tο σπίτι θα παραχωρηθεί κατ’εξαίρεση από τον Υπουργό Εσωτερικών προς τον κ. Φαίδωνα Μιχαηλίδη για ανθρωπιστικούς λόγους

Σε ενέργειες προκειμένου να εξασφαλιστεί στέγη για τον ηλικιωμένο που έμεινε άστεγος στις Κυβίδες έχει προβεί άμεσα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Ο  73χρονος Φαίδωνας Μιχαηλίδης, ο οποίος σήμερα ζει σε ένα λυόμενο υποστατικό, από τότε που το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς στις 11 Αυγούστου μετά από εμπρησμό,  ενημερώθηκε από τον ίδιο τον Υπουργό Εσωτερικών, τηλεφωνικά, ότι θα του δοθεί άμεσα διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων σε προσφυγικό συνοικισμό στα Κάτω Πολεμίδια.

Tο σπίτι θα παραχωρηθεί κατ’εξαίρεση από τον Υπουργό Εσωτερικών προς τον κ. Φαίδωνα Μιχαηλίδη για ανθρωπιστικούς λόγους, ώστε να επιλυθεί το στεγαστικό του πρόβλημα.

Ο κ. Μιχαηλίδης, αποδέχθηκε την προσφορά ευχαριστώντας το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ λειτουργοί του Υπουργείου Εσωτερικών θα τον επισκεφθούν για την παροχή περαιτέρω βοήθειας και στήριξης.

 
24967