Υπογράφηκαν συμβόλαια για την λιθόστρωση δρόμων στις Κέδαρες

Το ποσό του συμβολαίου ανέρχεται σε €157.751 πλέον ΦΠΑ και το έργο θα διαρκέσει  έξι μήνες

Υπογράφηκαν χτες στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου τα συμβόλαια για το έργο λιθόστρωσης δρόμων στις Κέδαρες σύμφωνα με την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου, προσθέτοντας πως κατόπιν τούτου, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν εντός των ημερών. 

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Λάμπρου ανέφερε πως το  ποσό του συμβολαίου ανέρχεται σε €157.751 πλέον ΦΠΑ και το έργο θα διαρκέσει  έξι μήνες. Όπως ανέφερε, με την  λιθόστρωση αναμένεται η ανάπλαση των δρόμων και η αναβάθμιση της περιοχής που θα συμβάλει και στην προσέλκυση επισκεπτών ή και τη δημιουργία πέριξ του λιθόστρωτου κάποιων χρήσεων που μπορεί να έχουν σχέση και με εξυπηρέτηση κοινού. 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Επιπρόσθετα η κ. Λάμπρου ανέφερε πως το 2017 είχαν συμπληρωθεί μετατροπές σε ένα υφιστάμενο κοινοτικό κτίριο το οποίο χρησιμοποιείται ως πολιτιστικό κέντρο στις Κέδαρες και το 2019 συμπληρώθηκε ο εξωραϊσμός του περιβάλλοντα χώρου, δηλαδή όπως εξήγησε, δημιουργήθηκε ένα πάρκο γύρω από το πολιτιστικό κέντρο και τα εγκαίνια τέλεσε πέρσι ο τέως Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης. 

Είπε ακόμη, πως το κόστος της κατασκευής του πολιτιστικού κέντρου ανήλθε σε €95.000 συν ΦΠΑ και ο εξωραϊσμός του περιβάλλοντα χώρου έγινε με €105.000 συν ΦΠΑ.

Η λιθόστρωση του δρόμου στις Κέδαρες συνέχισε, είναι το τρίτο έργο αναβάθμισης που γίνεται στην κοινότητα Κέδαρες που αποτελεί μια γραφική ορεινή κοινότητα.

(ΚΥΠΕ)

 
15260