ΥΠΟΙΚ: Στόχος μας είναι να ανοίξουν σύντομα όλες οι επιχειρήσεις

Στόχος να ανοίξουν οι επιχειρήσεις εφόσον μας το επιτρέψει ο εμβολιασμός και τα επιδημιολογικά δεδομένα, είπε ο ΥΠΟΙΚ

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης είχε σήμερα, 21 Μαΐου 2021 συνάντηση με εκπροσώπους του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ).

Επίκεντρο της συνάντησης αποτέλεσαν οι επιπτώσεις της πανδημίας στον κλάδο, με τον Υπουργό Οικονομικών να διαβεβαιώνει ότι στόχος είναι να ανοίξουν σύντομα όλες οι επιχειρήσεις, εφόσον μας το επιτρέψει ο εμβολιασμός και τα επιδημιολογικά δεδομένα, περνώντας έτσι στο οριστικό άνοιγμα της οικονομίας.

 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο ΠΑΣΙΚΑ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το άνοιγμα της οικονομίας αποτιμώντας θετικά την απόφαση της Κυβέρνησης αλλά και τα μέτρα στήριξης προς επιχειρήσεις και αυτοτελώς εργαζομένους, ευχαριστώντας τον Υπουργό για την αγαστή συνεργασία και την εποικοδομητική συζήτηση με τον Σύνδεσμο καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Υπουργός, διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την οικονομική δραστηριότητα, ώστε με την πάροδο της πανδημίας να επανέλθει σε θετικούς ρυθμούς, τόσο όσον αφορά την ανάπτυξη και την απασχόληση όσο και τα δημόσια οικονομικά.

 
23608